• Przegląd opcji straregicznych Autor: ~Sceptyk [95.77.4.*]
    Czyli kiedy Jaca ogłosi upadłość?
    1. Nowe finansowanie ? Zebrany milion wydał zanim go dostał. Kto zgodzi się finansować gościa który utopił miliony w 3trzech biznesach - CWGX, ECS, kremy
    2. Zmiana profilu ? Co,, będzie programowanie antywirusowe sprzedawać
    3. Połączenia - kto by chciał kupić spółkę z takimi stratami i tyloma karami.
    Zostaje ta czwarta opcja, jak we wstępie.
  • Re: Przegląd opcji straregicznych Autor: ~Sonik [188.146.122.*]
    Hehhe ale wszystkich wyd… jakie to miliony miały być z kosmetyków, tego nowego lab czy mapy… ehhhh szkoda gadać. Same bajki podkręcane przez naganiaczy typu kubek, Markopoli , żeglarz i inni. A prezesem to wkoncu prokurator powinien się zająć
  • Re: Przegląd opcji strategicznych Autor: ~Sceptyk [95.77.4.*]
    Trzeba jednak przyznać, że zainteresowanie spółka jest równie wielkie jak zyski ...
  • Re: Przegląd opcji straregicznych Autor: ~Kubek [84.241.205.*]
    Ciągnij smuge sonik ja te akcje kupiłem w 2016 roku a sprzedałem w szczycie pandemii. Taki jest cwany załóż własną firmę i zobacz jak to fajnie się funkcjonuje w polskiej rzeczywistości. Fakt prezes przegiął wiele razy i powinnien za to oberwać
  • Re: Przegląd opcji straregicznych Autor: ~Biotech [138.199.59.*]
    Dnia 2024-07-22 o godz. 13:48 ~Kubek napisał(a):
    > Ciągnij smuge sonik ja te akcje kupiłem w 2016 roku a sprzedałem w szczycie pandemii. Taki jest cwany załóż własną firmę i zobacz jak to fajnie się funkcjonuje w polskiej rzeczywistości. Fakt prezes przegiął wiele razy i powinnien za to oberwać

Jakbyś kupił w 2016 i sprzedał w szczycie, to byś tu nie wracał co i rusz by trollować. Dawno byś zapomniał że wogóle to coś miałeś w portfelu. Ale skoro wracasz, to coś jest inaczej.
    Ale wreszcie Kubek, przyznałeś że Prezes ... przegiął, kłamał, oszukiwał, - nieważne - bajdurzył i manipulował. I pewnie za to odpowie, OBY !!
    Nic i nikt ludziom pieniędzy nie zwróci, to inna sprawa.

• Re: Przegląd opcji straregicznych Autor: ~Pol [37.225.57.*]
    Nie raz pisal przy poziomach 6-4 zł jak spadalo ze dokupuje więc kogo teraz chce oszukać
    Jest 1,8pln obecnie więc wisi mocno na minusie
  • Re: Przegląd opcji straregicznych Autor: ~Kubek [89.205.225.*]
    I dokładnie tak było nikogo nie oszukuje dalej mam te akcje kupione po 5/6/7/8/9 ale mam tez kupione 1.70/1.80./1.90./2. Także dwie ładne świece i coś się ruszy.
  • Re: Przegląd opcji straregicznych Autor: ~Kubek [89.205.225.*]
    Nie pomyślałeś że sprzedałem 97% posiadanego pakietu w przedziale 55-97 a malutko sobie zostawiłem tak o na przyszłość. A tak wggl jak kurs zaczął schodzić na niskie poziomy to coś tam sobie znów chwyciłem. I dalej na stracie. Przyznawałem już wcześniej że prezes nie wywiązywał się ze swoich obowiązków w stu procentach i dalej tak twierdzę. Nikt nie jest doskonały. Ma firmę na giełdzie od ponad 15 lat także pewnie co robi. Wracam bo mam sentymemt. Jeśli ich akcje dały mi zarobić prawie pięć tysięcy % w piku to nie dziw sie że mam do nich dalej pozytywny wydźwięk. Mimo że ponownie w nie wlazłem i jestem na stracie. Ale historia lubi sie powtarzać, zobaczymy co przyniesie.
  • Re: Przegląd opcji straregicznych Autor: ~stary [46.170.33.*]
    kiedy ten przeglad sie zakonczy, ciekawe co wymysla? jakies typy?
[x]
HYENERGY 0,92% 2,32 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.