• Alta - idealna spolka Autor: ~eR [46.205.198.*]
    By zaliczyć finansową wtopę po zakupie akcji o wartości papieru toaletowego.
    Kupujcie, dajcie zarobić tym większym co pięknie spekulują.

Nie polecam. Chyba, ze kasa wam wisi.
  • Re: Alta - idealna spolka Autor: ~TUP [37.47.241.*]
    Nie da się nie zgodzić. Powiem wam, że ja straciłem nerwy przez około 18 lat obserwując tą spółkę. Pamiętam wszystko i nigdy nie zapomnę Zaliczyłbym wtopę wszechczasów gdyby nie wywalający fundusz po 1-1,2 zł, a ja kupowałem wtedy po 5-10k bo akurat miałem kasę z duszą na ramieniu. Tylko dzięki temu wyszedłem na plus na tej spółce. Ale co czasu i nerwów straciłem patrząc jak Prezes Moritz traktuje akcjonariuszy to tego już nie odzyskam i nie zapomnę. Przeklinam dzień w którym zainteresowałem się tą spółką.
  • Re: Alta - idealna spolka Autor: ~Qazek [83.6.19.*]
    czekamy na info ile wysypał mimo iż obiecał że już nie będzie ale on honoru nie ma więc jego słowo warte tyle co zeszłoroczny snieg:) buahahahaha
  • Re: Alta - idealna spolka Autor: ~świstak [31.183.138.*]
    Dnia 2024-07-19 o godz. 17:30 ~TUP napisał(a):
    > Nie da się nie zgodzić. Powiem wam, że ja straciłem nerwy przez około 18 lat obserwując tą spółkę. Pamiętam wszystko i nigdy nie zapomnę Zaliczyłbym wtopę wszechczasów gdyby nie wywalający fundusz po 1-1,2 zł, a ja kupowałem wtedy po 5-10k bo akurat miałem kasę z duszą na ramieniu. Tylko dzięki temu wyszedłem na plus na tej spółce. Ale co czasu i nerwów straciłem patrząc jak Prezes Moritz traktuje akcjonariuszy to tego już nie odzyskam i nie zapomnę. Przeklinam dzień w którym zainteresowałem się tą spółką.

Witam w klubie
    Ja zrobiłem tak samo tylko z tym że dopiero wczoraj i dzisiaj wywaliłem
  • Re: Alta - idealna spolka Autor: ~KTosia [77.252.46.*]
    Oj, no szkoda... Mówią o takich... narybek?
  • Re: Alta - idealna spolka Autor: ~Tom [5.173.53.*]
    TUPek, czyli jesteśmy chyba równolatkami na trupie :). U mnie to też pierwsza duża wtopa na giełdzie, ale trzymam do dziś jako dawcę strat do podatku i przypominajkę, żeby nie wierzyć nawet ludziom, których się zna.
[x]
ALTA -0,62% 1,59 2026-06-01 16:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.