• Chyba ktoś tu został bez akcji... Autor: ~Góru [94.254.147.*]
    ... a info wisi w powietrzu! To da się wyczuć z tego napięcia na notowaniach online. Tak to wygląda. Fund bezczelnie blokuje kurs. Nawet się z tym nie kryje. Po co? Każdy sobie sam odpowie. W żadnym jednak razie tak nie wygląda dystrybucja. Osobiście stawiam na któryś z dwóch funduszy który schodził poniżej progu. Przekombinowali i teraz zaczyna robić się panika. Trzymajcie, jak ktoś chętny podbierać, ale nie dawać grubemu się złamać!
  • Re: Chyba ktoś tu został bez akcji... Autor: ~Papa [37.31.154.*]
    Dlaczego podszywasz się pod Góru?
  • Re: Chyba ktoś tu został bez akcji... Autor: ~Sly_07 [194.230.148.*]
    .. a jakie to ma znaczenie,skoro bardzo trafnie opisał rzeczywistość,dla mnie moze byc i Rysiek lub Hanka z „ Klanu” jeśli pokrywa się to z faktycznym stanem!
  • Re: Chyba ktoś tu został bez akcji... Autor: ~niunia [31.179.101.*]
    Inwestycje w med tech wymagają dużo cierpliwości kto nie potrafi roku dwóch wyrzynać ciśnienia jak projektu sie przedłużają to powinien sobie darować inwestowanie w ta branże .
  • Re: Chyba ktoś tu został bez akcji... Autor: ~Koło [37.47.152.*]
    Już coś podobnego słyszałem. Tylko, ze wtedy cena była koło 16 zl szt.
    Dokupiłem niedawno i dalej trzymam.
  • Re: Chyba ktoś tu został bez akcji... Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Fundusz wywala, bo wie że niebawem obejmie taniej w emisji akcji :)
  • Re: Chyba ktoś tu został bez akcji... Autor: ~IceMan [104.28.45.*]
    Dokładnie. Moim zdaniem, bazując na informacjach Spółki, że wyniki badań pajentów w CC bedą znane dopiero za kilka miesięcy, co tym samym oddala potrncjalną komercjalizację, będzie konieczne dokapitalizowanie. Pytanie skkąd i jak? Mam nadzieję że nie z kolejnej emisji…..
  • Re: Chyba ktoś tu został bez akcji... Autor: ~Góru [5.173.82.*]
    Gruby, sam sobie zaprzeczasz! Raz mówisz że będą trzymać kurs żeby dobrać tanio akcji z emisji, a teraz mówisz że wywalaja akcje żeby tanio dobrać. To po ile ma być ta emisja że obecne akcje wywalają? Bo wg Ciebie emisja po 7zl, tak chyba pisałeś? Czyli wg Ciebie 7zl to bardzo tanio, a 8,40zl to bardzo drogo? Myśl co wypisujesz chłopie bo jesteś śmieszny czasem!

Mogę zgodzić się natomiast ze stwierdzeniem że na bezczela blokują kurs, w ogóle się z tym nie kryjąc, chcąc przydusić Spółkę o nową emisję. To by było logiczne. Wtedy poświęcenie 100tys szt akcji na arkuszu dla kupna w emisji 500tys miałoby sens. Determinacja i agresja z jaką to robią mogłyby natomiast świadczyć że komuś się bardzo spieszy żeby Spółkę spacyfikować. Zobaczymy. Niedługo się wszystkiego dowiemy. Umowa partneringowa jest uważam bardzo prawdopodobna. Nabory na dotacje też rozstrzygną się niedługo: w sierpniu i wrześniu, przy czym FEMA jest już przedłużona mocno i wynik może być wcześniej (obecny termin to 30 sierpnia), a to zamknie temat emisji. I tego chyba się fundusz boją!
  • Re: Chyba ktoś tu został bez akcji... Autor: ~Góru [5.173.82.*]
    Ciągle zapominacie o dobiegającej końca klinice na PP. Tam ze sprzedaży też mogłyby być wystarczające pieniądze żeby spokojnie kontynuować działalność
[x]
MEDINICE 0,35% 11,48 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.