• Caly dzien dzisiaj Autor: ~Bartłomiej [185.189.127.*]
    Z prawej baton typu 600, 800 czy 1100 i w tym samym momencie z lewej o 30 groszy nozej kupno po 140, 180 szt … ktos tu nieladnie lowi od tych strachliwych?
  • Re: Caly dzien dzisiaj Autor: ~Zadowolony [31.0.65.*]
    Też tak myślałem, ale mi wpadło 100 akcji. Ktoś sprzedaje, dalej biorąc po debiucie można mieć dobry zysk. Wysypia się to wrócimy do wzrostów.
  • Re: Caly dzien dzisiaj Autor: ~Autor [31.0.65.*]
    Też tak myślałem, ale mi wpadło 100 akcji. Ktoś sprzedaje, dalej biorąc po debiucie można mieć dobry zysk. Wysypia się to wrócimy do wzrostów.
  • Re: Caly dzien dzisiaj Autor: ~Artur [31.60.114.*]
    To jak to taka promocja to dlaczego nikt tego nie bierze? Już wczoraj był jeden ziomek co się odgrażał, że bierze wszystko poniżej 80 i coś słabo mu to idzie.

Miesiąc temu ludzie cieszyli się ze maja dołek i mega promke po 83, na tym interesie życia zrobili -6%. Ale wiemy wiemy to jest long term i kiszenie kasy na walorze który ciągle tylko spada to deal życia. Jak to dobrze, że nie ma inflacji, a nie czekaj...

Czyli co przy 60 to też będzie interes życia?
  • Re: Caly dzien dzisiaj Autor: ~Autor [31.0.51.*]
    Ja na 58 ustawiam się na dokupowanie dalej, ale wątpię żeby tak nisko spadło.
  • Re: Caly dzien dzisiaj Autor: ~Hejayooo [188.146.90.*]
    Zapytaj siurexa i zadowolonego … chle chle chle a nie biora bo jak widza batona z 1100 szt to sie boja …
[x]
NOCTILUCA -2,97% 94,70 2026-05-19 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.