Nie ma co się łamać, trzeba dywersyfikować! Dajmy na to taki IZOSTAL: 90mln kap, kontrakty na rury pod gaz za 1mld rocznie, już w starterach stoją zamówienia na specjalistyczne rury pod wodór. Doskonale wskaźniki i polityka dywidendowa. Unikalna beta. Dobre na teraz. Szybki dobry zysk!
Specjalnie dziś sprawdzałem w Kauflandzie: jest promocja 1,99 zł Wystarczy że 4 butelki znajdzie na spacerze i może się znieczulać. Ja właśnie sączę "Czarnego Łabędzia" Mentzena.
To te jedno piwo co robi i akcje takie drogie masakra ,na tym kasy ani zysków nie będzie ,w sumie myślałem że to branża całkiem inna ale piwo to lipa akcje 10 krotnie przepłacone
Cierpliwości, ale również dywersyfikacji! Przy okazji polecam IZOSTAL, mają to chyba grać i spodziewany zyski nawet +500%. Spółka ma dobrą historię, kładzie rury w Europie pod gaz, a ministerstwo zapowiadało ostatnio o wodorze. 90mln kap, 1 miliard w podpisanych kontraktach, jeszcze niewielkie obroty, więc dobry czas. A! I mają też politykę dywidendową, wskaźniki deluxe.