Radzie nadzorczej obcinają 40% (będzie o tym na walnym), zarząd sobie obcina 40% (powiedzieli nam na spotkaniu z pracownikami, nota bene ciekawe czy się wywiążą)... a ja szukam pracy, bo nie będę płacił za błędy innych. A akcje mnie nie interesują, bo ich nie mam, a Ty przejdź się na walne, jak nie wierzysz.
Na informacje o zwolnieniach ktoś odpisał, że przecież jest wręcz przeciwnie. WZA mnie nie interesuje, za mało mam tych papierów, żeby mnie to obchodziło. Jak pisali, że odszedł Wiceprezes Paweł Konon, że firma się sypie to ktoś znowu napisał, że jesteśmy ciency naganiacze. Nie chce mi się szukać cytatów. NA razie to widzę, że musze czekać, żeby te wątpliwości się rozwiały na korzyść wolainfo, teraz akcje trzymam licząc na mniejszą stratę niż dzisiaj.
Na parkiecie czy wp czy innym portalu ktoś z kolei napisał, że odeszli konsultanci i założyli firmę. Czy to spadek po noblestarze?
prawie wszyscy pracownicy z noblestar przeszli do firmy itsm group lacznie z prezesem, dodatkowo odeszedl jeszcze caly zespol sieciowy i zalozyli firme ingrifo, obie firmy mozna znalezc na necie