Wygląda lepiej graficznie niż Real2. A te wybuchy atomowe dobrze wpasowują się w napiętą sytuacje wojny Rosyjsko-Ukrainską i wiszącej na włosku wojny Rosja-NATO. Oby tylko nie było takiej klikozy jak w Realu2. Co się da zautomatyzować np polepszanie relecji z jakimś krajem to zautomatyzujcie aby nie trzeba było 100 razy tego samego klikać. To samo jakieś kolonizacje. Raz kliknąć i niech się robi a nie co chwila. A wojska podczas wojny niech jest opcja ze same łażą! Bo prezydent i rząd się przecież tym nie zajmuje. Ale jak ktoś chce sterować to niech se steruje dywizjami. Bo w Realu2 było to złe podejście do tematu ze niby klikanie ma kogoś zmotywować do grania. A to demotywuje. Do grania motywuje patrzenie jak się wszystko samo robi zgodnie z twoimi wytycznymi jako władcy.
Vacuś pamiętasz jak pisałem kilka lat temu żeby sfabularyzowali grę wprowadzając filmiki mające wywołać emocje emocje.I chyba to zrobili.Będzie gra i będzie można coś obejrzeć z obejrzeć realnego.Plus mody i będzie zarobek na grze słuszny.
I pisałem po 7 pln że to okazja życia. I dalej tak tfierdzę. Jak widzicie odbija od dna I moje analizy po kilku latach nareszcie się spelniajom. Tylko jeszcze 600% wzrostu i mamy to !!!! A potem jeszcze 1000% wzrostu i moje analizy się spełniom i bendzie 30 pln za 10 akcji.