A ja ci chyba nie muszę tłumaczyć że NCBiR to nie jest prywatna firma, dla
której ma znaczenie ROI… oni mają kasę, którą muszą wydać… co ich obchodzi czy prywaciarz na tym zarobi i ile?!
Typowy, internetowy chwyt. Jak nie masz argumentu to sprowadź dyskusje do swojego poziomu i pokonaj adwersarza doświadczeniem XD baw się dobrze Waw w swoim świecie fantazji… nie zapomnij dorzucić jeszcze parę postów o framework’u i koniecznie zwiększ cenę docelową… co to dla takiej wielkiej spółki 200 baniek kapitalizacji… leć w miliard, po co się ograniczać…
Przypomnę tylko że taki all in games też swego czasu miał kilka mln kapitalizacji a w pewnym momencie zaliczył 1 mld wyceny.
Taki For 10 lat temu też miał kilka mln pln kapitalizacji a w 2020 miał 500 mln . Nic nie jest niemożliwe szczególnie jeśli są robione takie myki na dużych ilościach akcji . Także kupno akcji za parę k pln , może z czasem okazać się dobrym strzałem.
Spółka ma niecale 2 mln kapitalizacji na akcjach są robione "dziwne zagrywki" , coś tu się święci.
A ja stawiam dolary przeciw orzechom, że dowalą jeszcze w przyszłości emisję na 10-20 baniek po cenie nominalnej, czyli 0.1 PLN. Zapiszcie sobie ten post XD