Wyprowadźcie mnie z błędu bo czegoś tutaj nie rozumiem.
Chory człowiek czepia się że na forum bankiera ktoś wkleja informacje o produkcie spółki w tym przypadku o DLC do Delivery Inc.
Pytam co można na forum wklejać. Czy tylko to co czytającemu się spodoba nie wiedząc jaką depresję przechodzi czytający. Czy link do informacji jest czymś co nie powinno się pojawiać na forum.
Natomiast fenomenalny wątek hehehehe o pozycji IFZ założony przez osobę która od 3 miesięcy nie może się wstrzelić z pozycjonowaniem jest gościa pożywką do jakiś bzdur i przepychania się na tematy nie związane z GOP.
To że jest dlc do delivery, to legitne info. Suchy fakt. A to że ktoś uzupełni, że jest 2 graczy online, to już oczywiście spam. Sabotaż w ogóle. Nieistotny!
To że jest przez chwile jakąś dobra pozycja w top seller to jest bardzo ważne info. A to , że wypadło z 500, to już nie jest ważne. To jest złośliwy atak. Tego gentlemani nie zauwazajatylko trole
@pele nie dyskutuj z nimi. Szkoda czasu hehehe wielki Ifz z ocenami 73% jest super. Onanicz sprzedaje akcje i nagania na twitterze to też jest super. Hehe a wypad z top 500 jest w ogole mega.
To jest twój komentarz na linka.
W sumie dobrze że wrzucasz takie newsy.
Niech to przypomina jaki jest rozmach projektów wydawanych przez GOP .
A teraz pokaż mi gdzie komentowałem info o 2 graczach w Delivery.
"wielki Ifz z ocenami 73% jest super"- i sprzedażą w chwili obecnej na poziomie ok 380 tys. sztuk. Tak jest super. Przypomnij jaki poziom sprzedaży wróżyłeś przed premierą? "Ananicz sprzedaje akcje i nagania na twitterze to też jest super"- Ciągle przekręcając nazwisko udowadniasz tylko swój analfabetyzm, ile szkół trzeba skończyć żeby poprawnie przepisać te 7 liter? A fakt, że członek zarządu sprzedaje część swoich akcji rzeczywiście może być martwiący dla inwestorów, ale w tym samym czasie posiadacz największej ilości akcji p. Gajewski swoich akcji nie sprzedawał, a jeszcze trochę dokupił. Kazdy to może sobie ocenić jak chce. "Hehe a wypad z top 500 jest w ogole mega"- Kiedy miało wypaść bezpowrotnie z top 500 twoim zdaniem??? Dwa tygodnie po premierze zdaje się, a mamy 14 tygodni po premierze i zdaniem steamdb i mamy 414 pozycję więc znowu pudło: https://steamdb.info/app/1465460/charts/ ,