Dnia 2024-07-18 o godz. 11:30 ~Rajch napisał(a): > 2zł babcia w WC na PKP to zarobi w minutę a tu śmiech na sali to jakiś dramat po co to jeszcze jest na giełdzie
Czy to jest akcja, żeby z zieloną łapką dojść do liczby 100 ? :-) No to ja też już dałem 2 razy na TAK... Co prawda od tego kurs nie urośnie, ale czemu dawać łapki w górę.
Dnia 2024-07-23 o godz. 08:07 ~Inwestor napisał(a): > Strzel sobie kolejnych 60 zielonych łapek pod kolejnym swoim "genialnym wpisem" i chodź dumny sam z siebie :-)))
Informacja roku, że 2zł babcia w WC na PKP to zarobi w minutę.
No i już blisko 100 łapek w górę przy takim przekazie :-)
Dnia 2024-07-23 o godz. 08:07 ~Inwestor napisał(a): > Strzel sobie kolejnych 60 zielonych łapek pod kolejnym swoim "genialnym wpisem" i chodź dumny sam z siebie :-)))
Autor tego wątku podał "Informację roku". To może zmienić życie co niektórych :-)
No i już blisko 100 łapek w górę przy takim przekazie :-)
Dnia 2024-07-18 o godz. 11:30 ~Rajch napisał(a): > 2zł babcia w WC na PKP to zarobi w minutę a tu śmiech na sali to jakiś dramat po co to jeszcze jest na giełdzie
Lepiej zapytaj administratora tego forum, czy jest przewidziany 4-ro cyfrowy licznik przy "kciuku w górę" :-) Jeśli nie, to za miesiąc skończy Ci się zabawa.
Dnia 2024-07-18 o godz. 11:30 ~Rajch napisał(a): > 2zł babcia w WC na PKP to zarobi w minutę
Rajch, jest taka sprawa, że z kumplami obstawiamy, do ilu łapek w górę dasz radę dobić licznik. Ja obstawiam, że minimum do 300 (do końca wakacji). Także postaraj się, bo tu gra nie idzie tylko o uznanie racji :-) To jest konkretny zakład.