• AT - odwrócony młot Autor: ~ip [185.214.97.*]
    jak w temacie, odwrócony młot w technicznym dnie (wyznaczonym z ostatnich 4miesiecy miejsc wsparcia ktore tez wyznaczaja formacje W na wykresie dziennym) każdy wie jak się tworzy i kiedy świeczka odwróconego młota, zazwyczaj oznacza zwrot akcji w trendzie.

Ktoś dziś zdrowo przeczyścił arkusz z akcji (a przez ostatnie tygodnie dzieje sie tak cyklicznie) a obroty potwierdzają formacje.

Smaczków nadają ułożenie średnich kroczących, wychłodzone oscylatory i wskaźniki jak choćby niskie rsi: 37.

Najważniejsze, ewidentne zainteresowanie średnich graczy którzy jeden za drugim ładują się w spółkę o sporym potencjale spekulacyjnym (co widać na codziennej grze w arkuszu i poruszaniu sie kursu) a jak wiadomo rekin wyczuwa krew z daleka. Cierpliwość i powściągliwość w grze na tym walorze będą dobrymi cechami. Ja dziś dobrałem, nie jest to uśrednianie a zakupy w moim zdaniem dobrych cenach.

Co knuje gruby? dowiemy sie w kolejny odcinku =D
    Pozdrawiam
  • Re: AT - odwrócony młot Autor: ~abc [77.65.104.*]
    jutro zakres cen 2,50-2,70, choc nie wykluczam chwilowo nawet nizszego zejscia

w kazdym badz razie o wzrostach powyzej 2,80 mozna na razie zapomniec
  • Re: AT - odwrócony młot Autor: ~Ugi [5.184.245.*]
    Abc !Czemu tak twierdzisz, przecież to co mówisz jest bez sensu .
  • Re: AT - odwrócony młot Autor: ~zielony [46.204.9.*]
    Espi o odniesieniu się spółki do podst.prawnej pisma Rumuni może być równie ciekawe i doprowadzić do perturbacji na wykresie choć dzisiejszy młot dość ciężki na obrotach napawa optymizmem należy uważać.
  • Re: AT - odwrócony młot..2 Autor: ~Rysiek [46.112.0.*]
    Mistrz Kowal mówi , że młot to jeszcze nic,
    Ale raz sie przydarzyło. ze krowa zjadła obcęgi .
  • Re: AT - odwrócony młot Autor: ~Dno_wodorosty [46.151.113.*]
    Te Twoje wróżby to chyba z jakiegoś krowiego łajna ogarniasz
  • Re: AT - odwrócony młot Autor: ~abc [77.65.104.*]
    pomylilem się o jeden dzień -dzisiaj jest dokladnie to, o czym pisalem
  • Re: AT - odwrócony młot 2 Autor: ~Rysiek [46.113.10.*]
    Widzicie to na Górze? Gra giełdowa..itd ......Będziemy wyłapywać i komentować w tej grze różne niuanse z perspektywy oślej ławeczki. Dno i wodorosty a także ABC chcecie dołączyć do obserwatorów tego przedsięwzięcia?
  • Re: AT - odwrócony młot 3 Autor: ~Rysiek [46.113.10.*]
    A więc pierwszy niuans został zmieniony. A mianowicie ..inwestuj wirtualnie , wygrywaj realnie zostało zamienione na. .... wirtualne inwestycje, realne nagrody . Tak ,że DB ...przemyśl to jeszcze raz co napisałeś?
  • Re: AT - odwrócony młot 4 Autor: ~Rysiek [5.173.176.*]
    Jest gra tak jak jest napisane . Limit uczestników jest nieograniczony i są trzy nagrody pieniężne. A czy byłby 3 nagrody lub więcej nagrod to nie ma żadnego.
    znaczenia. O wiele ważniejszy jest nieograniczony limit uczestników tego wirtualnego konkursu .Zaznaczam wirtualnego konkursu ..Przy grze próbnej od 15 do 19 lipca wszystko jest w porządku. Ale od 22lipca do 30 sierpnia w tej grze ....coś zaczyna się dziać ? Jak wiemy jest to darmowa gra i między innymi z tego powodu jest załóżmy z całej Polski 250 000 lub pół miliona uczestników. Db I gość od wodorostow a także i ten gość od krowy . Pytanie . Co zaczyna się dziać podczas tej gry ?
  • Re: AT - odwrócony młot 5 Autor: ~Rysiek [5.173.176.*]
    Realny ? to coś dla Ciebie . Pomyśl ?
  • Re: AT - odwrócony młot 5 Autor: ~ZrujnowanyPosiadacz [188.146.238.*]
    Przestań się ośmieszać. Tylko tyle napiszę bo moderator niestety na więcej nie pozwala.
  • Re: AT - odwrócony młot 6 Autor: ~Rysiek [5.173.222.*]
    Posiadaczku Kochany to jest forum dyskusyjne więc mogę się zapytać?...To co kiedyś przerabialiśmy tu na forum z Tobą to reprezentowałem poziom zerowy . A ponieważ pozostaliśmy tylko my z tej starej Wiary,czyli tylko Ty i ja , to myślę , że możemy sobie pogawędzić. No to Posiadaczu , czy juz to odgadłeś , czy mam dalej jechać?
[x]
PLAZACNTR -2,29% 2,77 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.