Otrzegam tych, którzy tak odważnie idą pod 1 zł. Dawno po 0.9 nie kupowałem. Mam 2% i chcę mieć pod progiem. Zjedziecie do 0.9? Chętnie wyzbieram do 4%. Powodzonka!
Dnia 2024-07-17 o godz. 20:49 ~Mo napisał(a): > Otrzegam tych, którzy tak odważnie idą pod 1 zł. Dawno po 0.9 nie kupowałem. Mam 2% i chcę mieć pod progiem. Zjedziecie do 0.9? Chętnie wyzbieram do 4%. Powodzonka!
Ale to 10 lat temu byli większościowym? Popatrz kiedy kupili akcje i od tego momentu.
Ale ewidentnie wolisz manipulować i przedstawiać wszystko w negatywnym świetle. Ok PGMSA? Rok temu 1 zł, miesiąc temu 4 zł. To chyba nieźle? W sumie niezły tu sygnał dajecie na bankierze, taki nalot negatywnych trolli daje sporo do myślenia.
Cpar na razie trzyma w tajemnicy co tu chce wprowadzić, ale spółka na tyle czysta, że realnie może wszystko, licencje, dofinansowania wszystko do wyjęcis jak tylko będą chcieli.
Aaa nie przywiązywałbym się zatem do tej myśli. Chociaż rozbudza wyobraźnię to raczej bzdura. Ale prawda jest taka, że szybciej jednak taki PHR wejdzie przez coś bez długu niż z długiem. Kiedyś Klepsydra przejmowała Merit z długiem i musiała go spłacić. Tutaj nie ma tego problemu.
Masz rację, ale nie bez powodu napisałem o Klepsydrze weszła przez Merit i na NC. A tam też kilkadziesiąt mln kapitałów. Zawsze można się na główny przenieść.
ze co by nie zrobili to przy tak niskiej kapitalizacji wystarczy byle pomysl i juz moze urosnac o kilkaset procent. to malutka spolka tu wystarczy pomysl na zarobienie miliona rocznie i juz jest wystrzal
Jesteś drugim właścicielem po cpar to chyba wiesz co będziecie produkować to powiedz nam może sznurówki do butów ale nie dla Wojasa bo upadł dobry z ciebie nagon ale kursu nie zatrzymasz tylko spadek na dno.
Jak sam zauważyłeś nie wiadomo po ile nowa emisja. Może kupię tanio a może drogo. Po za tym mam czas, kolejne 7k kupię jak cena będzie przyjemna dla portfela.