• Szacunki II kwartał Autor: ~Fenomenolog [94.75.73.*]
    Napiszę tak - nie urywają. Zapraszam do dyskusji.
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~KtoPytaNieBladzi [31.0.42.*]
    A jakie były Twoje szacunki ?
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~Fenomenolog [94.75.73.*]
    Liczyłem na progres a tutaj warzywniak. 100 mln za 2026, łatwo jak widać nie będzie.
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~widelec [178.183.187.*]
    Prze....ą 5mln kwartalnie. Do marca 2025 po cashu z emisji już śladu nie będzie. Młodziński dobrze zrobił że się za radą szwagra pozbył dużego pakietu papieru toaletowego.
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~fan22 [46.175.109.*]
    Tylko komu ten papier jak piszesz toaletowy był potrzebny i po co....
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~japan [89.64.140.*]
    Widelec, na pewno zgodzę się z jednym, trzeba było sprzedawać do dna w wakacje 2023 a teraz odbudowywać portfel.....ale kto to wiedział. Wg mnie tu jedna informacja może odmienić kurs o kilkadziesiąt %.... spółka dla Cierpliwych o mocnych nerwach.

Zarząd niejednokrotnie potwierdzał w publikowanych komunikatach prognozy przychodów na poziomie 100 mln pln w 2026.......
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~fanXtpl [188.146.116.*]
    Zarząd dowozi to co obiecuje. Dlatego trzymam papier. Przepalenie 5 mln to świadczy o dobrym gospodarowaniu. W II połowie ruszy sprzedaż DPS i powinna być decyzją w kluczowych wdrożeniach przemyslowych
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~ram [83.6.15.*]
    Niestety pewna jest tylko jedna rzecz, że na pewno muszą poszukać gdzieś kasy bo nie pociągną w przyszłym roku na tym co zostanie na koncie.
    Jest chyba jakaś mała szansa, że uda im się w tym roku z Koreańczykami podpisać umowe, ale patrząc na to, że całkiem niedawno byla informacja o zamowieniu drugiej głowicy ciekawe jak długo potrwają jeszcze testy. Pozytywne może być to, ze zrobili drugie zamówienie, żeby przyśpieszyć proces, tak to przynajmniej zrozumiałem.
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~japan [89.64.140.*]
    a ja myślę ,że gdzieś tam po drodze wybuchnie bardzo dobra informacja ,która sprawi ,że każdy inwestor z GPW będzie wiedział co oznacza nazwa XTPL
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~lucca [89.64.50.*]
    Oczywiście, że wybuchnie, oczywiście, że każdy inwestor pozna tę firmę.

Kiedyś będzie się mówiło, że to nasza duma narodowa.
  • Re: Szacunki II kwartał Autor: ~KtoPytaNieBladzi [31.0.62.*]
    Skoro zapowiadali rozbudowę mocy produkcyjnych, to chyba naturalne, że wydają więcej kasy. Przecież zwiększenie skali sprzedaży z czegoś musi się urodzić.
[x]
XTPL 1,52% 60,20 2026-05-15 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.