• Trochę dziwi Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Brak zainteresowania rynku spółka po, wg mnie dobrym wyniku prologu rally, na które mało osób liczyło

WL i followers idą mocno w górę, peak satysfakcjonujący, steamlikes przyzwoity, oceny super.

A przecież Aztecs EA też powinien być niedlugo. Skończyła się gra spekulacyjna na rynku czy jak?
  • Re: Trochę dziwi Autor: ~Przemo [5.173.248.*]
    Widoczność.
    Ile osób śledzi tą spółkę, a w dodatku konkretne staty gry która ma wyjść.
    Jak się zacznie ruch to przyciągnie więcej osób, może.. no i to dalej nie są rzeczy które przynoszą zysk. Patrząc na obietnice vs realizację, nie jestem zdziwiony, że to nie spowodowało jakiegoś ruchu w górę.. to, że mają wyjść gry jeszcze w tym roku nie znaczą, że wyjdą.. zresztą :) kiedy to one wg pierwszych planów miały być wydane?
  • Re: Trochę dziwi Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    No tak, z tym że od prologu do pełnej wersji już jest naprawdę niedużo roboty, MMS21 miał prolog w czwercu a w listopadzie pełna wersję dla przykładu
  • Re: Trochę dziwi Autor: ~Obi_wan [31.61.248.*]
    Tutaj ktoś pracuje nad utrzymaniem kursu nisko, być może nad zrzutą. Zebrane dzisiaj po 4,2 i od razu zasypane do niemal 4.
    Niewiele trzeba imo, zeby ruszyć up, bo obrót słaby, ale sypacz chce sprawić wrażenie, ze jest panem free floatu. Sciaga zlecenia z arkusza, gdy się bierze z prawej i dostawia poniżej dziennego maksimum.
  • Re: Trochę dziwi Autor: ~Gracz [31.60.94.*]
    To nie ja, ale czekam na 3.9
    Wiem. Ja też dokupię poniżej 4. Czajnik wie o tym, ze popyt wchodzi na arkusz poniżej 4. Mam budżet na tyle, zeby sypaczowi oko zbielało, ale ile można zbierać...
    A tak swoją drogą to Rally pozutywnie zaskoczył.
  • Re: Trochę dziwi Autor: ~Xyz [188.147.9.*]
    Brakuje aktualności ze spółki, pisał ktoś do nich email, żeby dali znać co w spółce itd?
  • Re: Trochę dziwi Autor: ~Obi_wan [31.61.181.*]
    No brakuje. Newsy by sie przydały kursowi. Nie wiem, czy ktoś się kontaktował, ale ludzie z P2 robią od czasi do czasu przegląd forum.
  • Re: Trochę dziwi Autor: ~Gracz [31.60.94.*]
    Tu nie chodzi o pompowanie kursu a o zyski i dzielenie się nimi przez spółkę.
[x]
P2CHILL 9,03% 3,38 2025-12-23 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.