• Ciekawym jak będzie wyglądał październik Autor: ~Hajfa [93.159.17.*]
    jak wszyscy naraz będziecie chcieli wysiąść z Titanica.Spekuła,jak widzę już wyszła , inwestrów już dawno nie ma ale orkiestra gra do końca.Miłego dnia.
  • Re: Ciekawym jak będzie wyglądał październik Autor: ~hans [89.161.23.*]
    Zobaczysz jak oglosza wyniki za pierwszy kwartal tego roku, gdzie liczba pracownikow byla minimalna,pensje wyplacane przez fundusz,wplynely nowe kontrakty z IKEA i MAKRO i innymi zagranicznymi firmami w tym USA i Australii. Gdyby Syndyk chcial sprzedac Hute dawno by to zrobil i na pewno nie remontowalby zadnej wanny.Widać że ma glowe na karku i w niedlugim okresie moze stac sie jednym z najwiekszych producentow szkla w Europie jak i na swiecie.
  • Re: Ciekawym jak będzie wyglądał październik Autor: ~tsc [79.187.114.*]
    zgadzam sie z hansem... z ta roznica ze nikt z nas (jak i sam syndyk) nie wie czy to wszystko sie powiedzie. Na chwile obecna wzrost do 0,18 jak dla mnie to gra czysto spekulacyjna. Wig szedl w gore wiec tym samym dzwignol kurs tej spolki. Sam osobiscie mam troche Krosna i nie sprzedaje conajmniej do Sierpnia, a przez te prawie 3 miechy moze sie przydazyc cokolwiek.

Sami sie zastanowcie. Kurs biezacy 0,18 a w szczycie Krosno kosztowało dobrze ponad 20 pln. Ja osobiscie uwazam ze mozna tego troche trzymac:)

Pozdrawiam
  • Re: Ciekawym jak będzie wyglądał październik Autor: ~hutas [85.28.133.*]
    Jest ciekawie .
    Według nieoficjalnych danych za maj - strata 2,5 mln zł
  • Re: Ciekawym jak będzie wyglądał październik Autor: ~hans [89.161.23.*]
    A te nieoficjalne zrodla to niby skad?Jesli oczywiscie to nie jest tajemnica. Jesli byloby to prawda mozliwe ze bedzie to celowe podanie straty aby mali gracze wysprzedali "kocowki" akcji, TVN tez podal strate a dwa dni pozniej wyskoczyl +15%.
    Pozyjemy zobaczymy.Pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.229.130.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.