Wszędzie na tym portalu manipulują. Każdy myśli, że jak napisze to tak będzie. Po co poganiać, mnie się nie śpieszy, może jednak dadzą po nominale dokleić do kulki.
Wolę zachować to dla siebie. Ale gruby nie jestem raczej. Gruby przynajmniej milion sztuk powinien mieć, a mi do miliona jednak trochę brakuje. I nie zamierzam w ogóle ruszać póki nie będą w mediach o 3d gadać na każdym kroku. Warto śledzić 3d na NASDAQ bo tam jakieś ruchy się zaczynają.
na moje oko dołek może być jednocyfrowy ale potrwa to jeszcze długie miesiące, chcą wyczyścić do cna póki są na bazarze NC. Zdaje się, że niebawem warto zacząć podbierać.
Jak jednocyfrowy jak tu notują do czterech miejsc po przecinku. Jeśli dadzą dokupić po nominalne to sobie chętnie choćby i za tysiaka dokupię. A co. Kto mi zabroni. Jak ma zbankrutować to i tak najwięcej tracą obecni nadprogowi. Niech się biorą za firmę, trochę serca i pracy włożą to i oni i akcjonariusze co im zaufali zarobią. Kolega nadział się na akcje zortrax dental i biedny nic nie ma. A tyle obiecanek było. Moze nowe osoby w składzie właścicielskim ruszą tym padłem. Ja trzymam kciuki. I nie naganiam. Mam już totalnie na to wywalone
jednocyfrowy z lewej ale to w sumie bez znaczenia na tym poziomie kapitalizacji.
Wieje nudą, zero emocji - gorsze niż wirtualna strata. A tyle bajek można by tu nawymyślać jak to na NC