Pobożne życzenia. Tutaj wzrost będzie równomierny, bez gwałtownych wyskoków. Czekamy na info ile zarabiają na sprzedaży swoich produktów poza MPC - to będzie kluczowe jeśli chodzi o jakiekolwiek większe wzrosty przychodów.
Jest połowa lipca na Boga a nawet tej umowy ktora mieli do końca kwietnia podpisac nie podpisali. A moc zamaistvrosmac spada. To chyba nie jest skokowy wzrost
Mentzena nie kupiłem na IPO bo nie chciałem z vee kasy wycofywac tak uwiezylem Prezesowi. Padaka jak cholera. Kurs jak w listopadzie. Od pół roku spadki, nie będę się dłużej oszukiwał że nas złote jaja tu czekają.
Witam wszystkich na Pudelku.Mam dla Was propozycję o co zapytać prezesa przy najbliższej okazji.Okazuje się że spółka gdzie prezes i drugi udziałowiec mają po połowie udziałów udzieliła vee pożyczki na ponad 8 mln zł na procent.Zapytajcie się ile rocznie wasz prezes z kolegą dostaja z Vee odsetek.Mysle,że to ciekawy temat na przemyślenia.
Dnia 2024-07-17 o godz. 12:27 ~Przezorny napisał(a): > Witam wszystkich na Pudelku.Mam dla Was propozycję o co zapytać prezesa przy najbliższej okazji.Okazuje się że spółka gdzie prezes i drugi udziałowiec mają po połowie udziałów udzieliła vee pożyczki na ponad 8 mln zł na procent.Zapytajcie się ile rocznie wasz prezes z kolegą dostaja z Vee odsetek.Mysle,że to ciekawy temat na przemyślenia.
Prawdopodobnie tak sobie ustawili biznes żeby wyciągać to co zarobi spółka w odsetkach. Krowa wspólna, a mleko prywatne:-) Dopóki nie będzie zapowiadanego skokowego rozwoju to tylko "dojarze" będą ustawieni, reszcie pozostanie zbieranie krowich placków.