• tak samo jak z getback Autor: ~nikt [46.112.104.*]
    W ciągnącej się od sześciu lat sprawie GetBack doszło do kopernikańskiego przełomu. Na zlecenie Prokuratury Regionalnej w Warszawie służby zatrzymały w poniedziałek dwóch przedstawicieli funduszu Abris Capital Partners, Pawła G. i Wojciecha Ł. Abris był w przeszłości głównym akcjonariuszem GB i przez ostatnie lata był traktowany przez organy ścigania jako strona poszkodowana. Teraz, jak wynika z komunikatu prokuratury, śledczy zarzucają menedżerom Abrisu utworzenie nieprawidłowej struktury finansowania GetBack, która doprowadziła do utraty przez tę spółkę płynności finansowej. A w konsekwencji do utraty możliwości spłaty długów, zaciąganych na prowadzenie działalności. "Podejrzani swoimi zachowaniami wyrządzili GetBack szkodę majątkową w wielkich rozmiarach o łącznej wartości nie mniejszej niż 1 373 388 000 zł" — podaje w komunikacie prokuratura. Zatrzymani menedżerowie zostali wypuszczeni po uiszczeniu zabezpieczenia w wysokości 1 mln zł każdy.
  • Re: tak samo jak z getback Autor: ~Obserwator [37.30.28.*]
    Petrol dzisiaj przepięknie na tle rynku. + 46%
  • Re: tak samo jak z getback Autor: ~henryk [93.175.74.*]
    Ja też poszedłem do ekskluzywnego kasyna Lions Bank i 190000 tyś. zniknęło a żadnego zakładu nie obstawiłem. Pozdrawiam ernesta i konia.
  • Re: tak samo jak z getback Autor: ~Obserwator [37.30.28.*]
    Heniek kiwnęli cię, a wystarczyło wsadzić w Petrola i leciałby 46% up daily
  • Re: tak samo jak z getback Autor: ~henryk [93.175.74.*]
    Tu też jestem inwestorem ale suma 10 razy mniejsza. Pozdrawiam kayzego
  • Re: tak samo jak z getback Autor: ~Rob [5.184.222.*]
    Rozliczymy tak samo Blega i kroka to tylko kwestia czasu. Na ziemi już nie zastaną spokoju!
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.