• Naganiacze SimFabric za maksymalnie 2 lata... Autor: ~Piotr [46.15.115.*]
    "No i co z tego, że spółka nie jest notowana na giełdzie? Poza gielda mozna taniej kupić!"

"Haha, Piotr znów przegrał, bo dokupiłem prywatnie i czekam na powrót na giełdę!"

"Na 2030 wyznoczona jest premiera Farm and Fix. Na co komu CDR, jak mozna miec akcję SF. Ja dobieram!"
  • Re: Naganiacze SimFabric za maksymalnie 2 lata... Autor: ~Młody [193.148.49.*]
    Piotr nie znam Cię i twoich wpisów, zakładam ,że masz ich wiele.Nie sądzę jednak, że piszesz tutaj tylko po to , żeby ratować kapitał nie znajomych??? Jesteś taki wielkoduszny?! Mam radę jest okres wakacyjny idź do pierwszej lepszej stacji krwiodawstwa,o tej porze jest spory deficyt... Możesz naprawdę pomóc, jeżeli nie zemdlejesz na widok igły!...
  • Re: Naganiacze SimFabric za maksymalnie 2 lata... Autor: ~Piotr [46.15.115.*]
    Piszę prawdę o zarządzie i tej pseudo spółce od 2020. Nie pomyliłem sie jeszcze ani razu. Informowałem z ogromnym wyprzedzeniem o wyrzuceniu SF z rodziny PlayWay, o wyrzuceniu ze Steam, o decyzjach KNF, o wyroku, o odrzuceniu apleacji, o utracie kluczy do gier, o braku zakupu gruntu, o udawanych zyskach w raportach, o pożyczkach bez zgody akcjonariuszy, o braku gier, w tym Gumball. O wszystkim pisze z ogromnym wyprzedzeniem. Sugerujesz żebym przestał informować o poczynaniach spółki? Dlaczego?
[x]
SIMFABRIC 0,10% 2,00 2025-09-24 16:47:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.