Myślę że będzie w niedługim czasie wezwanie już próbowali i się nie udało teraz spróbują po jeszcze niższej cenie niż rok lub więcej temu i ściągną papier wtedy szalej dusza piekła nie ma i robią z papierem co chcą a Domagały w pierwszej trójce Forbes oszuści i złodzieje robią to od czasu kopexu mają gdzieś ulice jak nie split to wykup i zero dywidendy pazerność panowie chcą żeby wszyscy tak myśleli że spółka trup ale przecież mają dużo gotówki i plany na przyszłość dobre więc to jest w tym momencie odleszczanie przez duże O odbicie będzie mocne
No już nikt nie przystąpi bo prawdopodobnie największe zrzuty za nami, tak jak to było kilka lat temu. Ale jakby miał być skup co by pomogło i przyniosło korzyść dla akcjonariuszy, bo spółka umorzyłaby tanie akcje. Jednak gdyby chcieli to by wsadzili to na NWZA razem z zmianą statutu.
Ogólnie słabe to jest, ja dokupiłem ale.kasy już brak. Pakiet mam pokaźny. To odbije ale ile poczekamy nie wiem. Teraz chociaż jedt jakiś popyt. Wiecznie ktoś wywalać nie będzie. Każdy chce kupić z lewej, wkoncu może zechce ktoś z prawej cisnac
Ja mam teraz 0 akcji ale czekam i sie dziwie temu spadkowi -wyglada ze spadajacej siekiery nie mozna łapac Widac ze to nie fundusze a raczej głowny chce obrzydzic te akcjei przypuszczalnie chce zjechac duzo nizej
Musieli by poinformować że sprzedaja , nie obstawiaj że stoi za tym zarząd, raczej komuś się polityka firmy nie podoba i wychodzi. Po co taki fundusz ma tu siedzieć? Coraz więcej spółek idzie w politykę dywidendy , więc nawet mala ale dywidenda da zarobić a tutaj nie ma po co siedzieć na dłużej. Można wejść jak teraz pod taka zagrywkę i wyjść parę gr wyżej zarobić kilka tys ale kokosów tu nikt nie wyrwie