No ale mimo wszystko to może człowieka trafić jak widzi coś takiego. Najpierw nieadekwatnie mocno zleciało, a teraz w mękach się wygrzebujemy i ostatnio co próba wybicia to jest zasypywana... Nie ma tu podstaw fundamentalnych a czysta manipulacja.
Miałbyś więcej niż 10 mln zł??? Bo tak obrót dzisiaj? Aby zmienić kierunek? Może jakbyś nawet miał te 10 mln to short by sypnął 20 mln lub więcej... Jakbyś miał 20 to short sypał by 40 itd....
Przecież to nie korekta tylko short nie pozwala rosnąć bo cały czas gra na krótką sprzedaż.... Nie wiem czemu nagle w piątek zniknął a teraz dalej wywala aby zejść do 74 zł... I chcecie z nim walczyć??? Raz przegraliśmy więc teraz to samo... Co zrobić...
No chyba nie przegraliśmy skoro nadal jest hahahaha znaczy że ucieczka się nie udała short założony za nisko jakby ulica miała trochę rozumu to by wywiozła na północ i zarobiła razy 2 na szybko jakby musieli odkupowac na shortsqueeze
I nie wiem czemu zakładacie ze oni niby tacy mądrzy są tam i dobrze graja xD jak dopiero co na CD Projekt dostali becki na shortsqueeze hahahaha tam też był short i już nie ma bo musieli odkupowac w przerażeniu wyżej
CDP ma dwa shorty i jest na minusie. Jutro u nas pokażą co potrafią. Dzisiaj odsapnęli. Chociaż zastanawiam się nad tymi shortami czy nie realizują czyichś zamówień....Trochę ich działania są sprzeczne z logiką ale oni działają wbrew logice..
Widać upychanie papiera a w ich interesie jest sprzedaż po wyższej cenie a dopiera jak spadnie odkupienie jak najtaniej czyli liczą że cena będzie niższa niż obecnie sprzedają
No wiadomo, nic tylko sprzedać i się ewakuować, najlepiej tuż przed dywidendą, żeby przez przypadek na tym nie zarobić. Ja nie wiem,czy tu nikt się nie uczy na błędach? Na wszystkich spółkach to samo, widzą 5 albo 10 %na minusie na koncie maklerskim i panika, bo ja chcem już,teraz, bo nie mam na wakacje. Kiedy się nauczycie, że na giełdzie inwestuje się kasę, której nie potrzebujecie i w nawet, jsk coś nie pójdzie, to możecie z nią poczekać pół roku albo rok zamiast oddawać na starcie.
Dzisiaj nadal short siedzi na TEXT.... Dzisiaj dołoży ładnie. Najnowsze ataki shortów są na spółki takie jak DINO CDR i CCC i TEXT właśnie!!!!! Kopać się z koniem niewarto. Zresztą TEXT ostatnio funkcjonuje od 74 do 88 i od 88 do 74. Wahadełko. Kto to zauważył to zarobi!!!!
Nikt nie zauważył, bo tak nie jest. I naje.anie 20 wykrzykników nic nie pomoże. Serio już nawet trolować w miarę inteligentnie się nie da? Tylko kłamstwa, które można sprawdzić w 10 sekund na wykresie i 5 wykrzykników po każdym zdaniu? Ludzie, szanujmy się. A co do meritum, to na 74 spadło raz, a od jakiegoś czasu faktycznie się buja, ale w zakresie 84 -89 gdzie mamy opór,jsk przebije yo kolejny bardzo szybko, bo na 92, ale później już droga otwarta na naprawdę wyższe poziomy.