Zastanawia mnie kto tak usilnie próbuje zbić na 90 gr.. A później pisać że nie ma chętnych na zdrowa zarabiająca spółkę.. Tu już jeden był co taka narrację szerzy.. Zastanawiające jest to... Co wy akcjonariusz myślicie o tym obserwując kurs.. Rok temu 2 zl a teraz 90 gr i udawania cha że nie ma nabywcy na pokiet akcji..
Na moje oko nawywca jest ale chce kupić pakiet za bezcen bo 90 gr to jest wartość księgowa a gzie zyski które co toku rosną..
Obrut będzie większy jak będzie odpowiednia cena akcji... Nikt nie sprzedaje w obecnej cenie tylko kupuje.. Nie mów że cena akcji jest adekwatna do działalności i zysków spółki.. Jeszcze umie myśleć normalnie.. Nikt nie sprzedaje akcji w cenie wartości księgowej a gzie zyski są wliczone?? A obroty będą gdy cena akcji będzie powyżej 2 złote bo wg mnie taka powinna być wycena.. Nie kupuje głodnych kawałków że nikt nie chce kupić akcji tej spółki nawet po 90 gr. To jest celowe zgranie celem kupienia pakietu akcji jak najniżej.. Po prostu chore ale prawdziwe w tym świecie..
Nick adekwatny do poziomu rozmowy.. Rozmawiamy o spółce a nie o twoim poziomie intelektuslnym
Chcesz obrotu to sprzedawaj w tej cenie nikt nie broni.. Pokaz jak się robi obrót a nie tylko żeby ktoś zaciebi9e to zrobił.. Mądrala.. Haha..