• emitent nie umie Autor: ~BARBER [178.182.204.*]
    emitent nie umie i nie potrafi działać na rynku komercyjnym, jedyne co potrafi emitent to wyemitować akcje i puścić
    papier w rynek cała umiejętność emitenta , dodatkowo co potrafi emitent to tłumaczyć swoje nieudolności ciągłym
    ble ble ble że ktoś tam coś tam i ogólnie warunki są niesprzyjające.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~john [37.225.94.*]
    Stary biłgorajski cap już jednym kopytem na drugim świecie,ledwo oszust zipie a tu inwestorzy zadają takie pytania.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Pytam [46.134.91.*]
    Prezio sam sprzedał poniżej 5gr wszystko a teraz płacze że są fixy? I brak płynności? Czy ten chłop jest poważny?
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Kirikou [178.252.41.*]
    To kto ma teraz władzę w tej spółeczce ?
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Pytam [46.134.91.*]
    Patrząc po ostatnich wetach jakiegoś Jana na walnym to Henio już nie rozdaje kart. Tylko co to za człowiek
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Kirikou [178.252.41.*]
    Chciałem się pięknie wyrazić o HO ale moderator nie puszcza :((
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Px99 [188.33.233.*]
    Dej mu niech klaska
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Patryk [37.248.171.*]
    Skoro mamy nowego właściciela to możemy mówić o przejęciu.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Zdzichu [37.30.28.*]
    A mamy nowego właściciela? Jakoś brak wymagabych prawem komunikatów na ten temat.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Patryk [37.248.171.*]
    No kolega "pytam" napisał że przegłosował Henia jakiś Jan a skoro Jan ma więcej akcji od Henia to może wszystko przegłosować zatem on rządzi.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Zdzichu [79.186.240.*]
    Owszem przegłosował ale nie ma go na wykazie akcjonariuszy posiadających co najmniej 5% więc znaczy to że nie ma tylu akcji a zapewne jest reprezentantem grypy posiadającej te akcje. Przekraczając 5% należy poinformować o tym fakcie stosownym komunikatem, a takiego nie ma.
    Co do ilości to zdaje się ze Adrianna Smalska ma wicęj jak Henio i Jan licząc bezpośrednie posiadanie jak i pośrednie przez spółkę w której ma 100% udziałów. Zdaje się ze było to ponad 20 milonów w sumie.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Patryk [37.248.174.*]
    A co to ma do rzeczy czy on będzie na wykazie że ma 5% czy nie będzie na, wykazie. Może mieć ze swoimi braćmi i rodziną i 30% po 4,,9% i przyjdą razem i wszystko przegłosują co będą chcieli więc to oni przejęli teraz pałeczke i po co mi jakieś info o 5% skoro jest napisane ile było papiera na walnym.
    I tu się mylisz co do rodziny. Jeśli twoja najblizsza rodzina w sumie przekracza 5 % należy poinformować odpowiednim komunikatem.
    A spółka kieruje prezes a nie pan Jan. Pan Jan ma tylko na walnych coś do powodzenia. Opcjonalnie może spróbować zażądać NWZA celem odsunięcia od stanowiska Henia. Przypominam że pani Smalska ma znacznie więcej jak Henio i te 14 baniek co Jan miał na walnym może nie wystarczyć jak Henio zwoła wszystkie szable do pomocy.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Ococaman [31.0.92.*]
    A ja myślę że smalska już dawno nie ma akcji i celowo Henryk zamydla sytuację
    Spółka do przejęcia jak nic i zdziwię się jeśli tak się właśnie nie stanie
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Patryk [37.248.174.*]
    To ciekawe że biznes radar podaje że smalska ma akcje ale na bankierze już jej nie ma w akcjonariacie.Ktos tu kłamie.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Ococaman [37.109.166.*]
    Powtarzam jeszcze raz smalska nie ma akcji gdyby je miała to pojawiła by się na którymkolwiek walnym ! Do przejęcia jest spółka
    Skoro nie ma to gdzie komunikaty o sprzedaży. Ale ma lub miała do I kwartału gdzie podają w raporcie ze ma coś 9 milionów ale tych bezpośrednio. A jeszcze powinna miec przez spółkę w ktorej ma.100% udziałów.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Dexter [193.25.251.*]
    Niedawno były nowe informacje, kto jest udzialowcem. Wystarczy poszukać.
  • Re: emitent nie umie Autor: ~Zdzichu [31.60.118.*]
    Ja sprawdziłem ale czy ty. W raporcie za 1 kwartał jest tylko Henia i Adrianna a od tego czasu brak komunikatów o sprzedazy której z tych osób. Oczywiście możliwe że jak zwykle niechlujnie podchodzą do raportów bo powinny być jeszcze 2 spółki mające spory udział w akcjonariacie.
[x]
APIS 0,00% 0,02 2026-04-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.