Korekta ziom
Korekta. Poszło ponad 100% w kilkanaście sesji.
Btw znów dobrałem po 1.6
A ten vacapijus zamiast zarabiać będzie mi tu bredził. 2.2 oddane część i odkupiona ta sama ilość po 1.82 i 1.6
Wzrosty miałeś pod infa i przyszła korekta co po tylu dniach wzrostów jest normalne. Jak będzie dobre info w czwartek to będzie łapanie akcji z prawej na wyścigi.
Dnia 2024-07-16 o godz. 11:52 smerfastyczny napisał(a): > Wzrosty miałeś pod infa i przyszła korekta co po tylu dniach wzrostów jest normalne. Jak będzie dobre info w czwartek to będzie łapanie akcji z prawej na wyścigi.
To według twojej teorii, jak nie będzie dobrego infa, to powinno być wywalanie na wyścigi?
No nie do końca. Spadać nie ma za bardzo gdzie. Dwie gry w drodze, finansowanie ogarnięte, wyniki spółki szału nie robią ale finanse są zdrowe.
Zobaczymy po tacticon jakie będą przyrosty WL
Przecież tu DM miał być w 2020! mamy 2024 i ŻADNYCH nowych materiałów. Podbitka, kto mądry to wyszedł, popytu już nie ma, lei jak kamień w wodę. Sam mam akcje ale póki nie będzie nic nowego to tak to będzie wyglądać.
Czyli kończą DM mają wydawcę materiały są regularnie takie gry się robi kilka lat czyli zbliżamy się do premiery. W czwartek pewnie ogłoszą Reala3 a przy Realu był tu najwyższy kurs. Jest pod co grać a ci co się dali wyleszczyć na ostatniej prostej to komedianci. Kto mądry ten dobiera.