• Ubrani wystomp xD Autor: ~AliG [147.161.248.*]
    znów zjazd do bazy? Wzrost bez żadnego info, czego się spodziewaliście?
  • Re: Ubrani wystomp xD Autor: ~src [5.184.253.*]
    Korekta ziom
    Korekta. Poszło ponad 100% w kilkanaście sesji.
    Btw znów dobrałem po 1.6
    A ten vacapijus zamiast zarabiać będzie mi tu bredził. 2.2 oddane część i odkupiona ta sama ilość po 1.82 i 1.6
  • Re: Ubrani wystomp xD Autor: smerfastyczny [37.47.128.*]
    Wzrosty miałeś pod infa i przyszła korekta co po tylu dniach wzrostów jest normalne. Jak będzie dobre info w czwartek to będzie łapanie akcji z prawej na wyścigi.
  • Re: Ubrani wystomp xD Autor: ~waldi [5.173.166.*]
    Dnia 2024-07-16 o godz. 11:52 smerfastyczny napisał(a):
    > Wzrosty miałeś pod infa i przyszła korekta co po tylu dniach wzrostów jest normalne. Jak będzie dobre info w czwartek to będzie łapanie akcji z prawej na wyścigi.

To według twojej teorii, jak nie będzie dobrego infa, to powinno być wywalanie na wyścigi?
  • Re: Ubrani wystomp xD Autor: ~src [5.184.253.*]
    No nie do końca. Spadać nie ma za bardzo gdzie. Dwie gry w drodze, finansowanie ogarnięte, wyniki spółki szału nie robią ale finanse są zdrowe.
    Zobaczymy po tacticon jakie będą przyrosty WL
  • Re: Ubrani wystomp xD Autor: ~vacarius [31.61.183.*]
    A czemu już nie naganiacz na qubic chorongiewko?
  • Ubrani wystomp xD Autor: ~AliG [147.161.248.*]
    Przecież tu DM miał być w 2020! mamy 2024 i ŻADNYCH nowych materiałów. Podbitka, kto mądry to wyszedł, popytu już nie ma, lei jak kamień w wodę. Sam mam akcje ale póki nie będzie nic nowego to tak to będzie wyglądać.
  • Re: Ubrani wystomp xD Autor: ~Inxs [37.47.145.*]
    Czyli kończą DM mają wydawcę materiały są regularnie takie gry się robi kilka lat czyli zbliżamy się do premiery. W czwartek pewnie ogłoszą Reala3 a przy Realu był tu najwyższy kurs. Jest pod co grać a ci co się dali wyleszczyć na ostatniej prostej to komedianci. Kto mądry ten dobiera.
[x]
JUJUBEE 3,86% 0,70 2025-12-23 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.