• A ja to widzę tak Autor: ~Pozdropp [94.254.218.*]
    Trochę kolkowicze podkręcą, będzie bujać... A jak wjedzie info to będzie góra. Póki co cierpliwość jest cnotą, a depresja wrogiem. Wisząc grzecznie na haku nadal uważam, że panowie co mają większość nie dadzą sobie zrobić krzywdy.
    Ciekawe kiedy nowa strategia i coś więcej o papierze. Ostatni obrót wskazuje na to, że ktoś coś wie i sobie wybierał? Bo takiego obrotu nie było od dawna i to bez info.
    Ktoś coś wie więcej?

PS. Rybka nie bierze - burza i zwariowana pogoda łamie kija.
  • Re: A ja to widzę tak Autor: ~M00n [5.173.27.*]
    Sobie nie dadzą zrobić, ale znasz takie powiedzenie "krew wypije, a dziurki nie zrobi".
    Kto wie jak funkcjonują groszówki, to widzi co się dzieje.
  • Re: A ja to widzę tak Autor: ~Hy [77.111.246.*]
    Mten wzrost był otwarty z dużą luką,mówiłem że potem zejdzie aby się domknela i tak się dzieje. Na poprzednich spolkach trz tak było po 2, zbiory,powrót potem infa. Te całe o.p potrwa miesiącami zabim finalnie wejdzie w to miejsce inna.
  • Re: A ja to widzę tak Autor: ~lukadomknieta [94.254.218.*]
    Mityczna luka została domknięta? czy już czas i można zaczynać powolny bujający marsz w górę?
  • Re: A ja to widzę tak Autor: ~Co [89.69.122.*]
    Masz wykres nie widzisz że zadajesz głupie pytania
  • Re: A ja to widzę tak Autor: ~niemaglupichpytan [94.254.218.*]
    Nie ma głupich pytań, są tylko niemądre odpowiedzi.
    Już się groszołapy pod kółka z tym armagedonem odpaliły haha nie nudzi się wam?
    6M akcji się przemieliło za 300k dziś i wczoraj niewielki procent z tego "zamknął" mityczną lukę więc w górę panie i panowie :D
[x]
MUNAR 6,22% 0,48 2025-09-19 15:18:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.