To wywalaj niech więcej takich frajerów wywala ten papier, tylko mam prośbę wywal go za 10gr wtedy pójdzie za tobą stado leszczy i tak samo postąpią, jak już pisałem jedynym rozwiązanie jest zjazd do kilku groszy wtedy papier będzie odleszczony wiadomo chwilowo, bo wrócą przy 16, 17, 18 gr. chyba że nie zdążą to pojawią się powyżej 20 groszy
Tak tak to juz jest KONIEC nie będzie juz nic jesteście wolni mozecie iść.
Nie wiem co wam naopowiadał Bankierek na tym waszym forum ale krótko mówiąc to robi was w h......a,kto nie wierzy proszę zerknąć na moje posty 2-3 wstecz gdzie ostrzegałem przed zakupem tego smiecia.
Dodam jeszcze z w tym samym czasie przed zakupem akcji ostrzegał Maciej z Krakowa,człowiek ogólnie lubiany na tym forum,oczywiscie co zrobił po tym ostrzezeniu Bankier>?postraszył chłopaka;_)Zawsze mozecie odnaleść tego posta.
Tak między nami to powiedz mi i wszystkim tutaj po co Ci akcje tego nic niewartego smiecia>?kurs juz za tydzien bęzie po 8-7 gr
Jeżeli chodzi o Macieja z Krakowa to szacunek mam do gościa chyba nielicznych jest takich na tym forum. A jeżeli chodzi o akcje visiona to wiesz ja zainwestowałem mały procent mego portfela ( dla niektórych mały a dla niektórych duży) przecież wiemy, jakie są to spółki można zarobić bardzo dużo i zarazem dużo stracić takie są właśnie spółki spekulacyjne ona na pewno w perspektywie dni tygodni dobrnie do poziomu cenowego, który będzie mnie satysfakcjonować a jeżeli nie to cóż przecież każdy tzw. Inwestor powinien mię świadomość ryzyka wchodząc w jakąś spółkę ja tą świadomość mam i jest mi z tym dobrze, czasami fajnie jest zaryzykować a nóż się uda. Czasami w tzw. śmieciach można znaleźć coś cennego, jest sporo takich przypadków wziętych z życia,
Dobrze napisane. Zdajesz sobie więc sprawę z tego że kupujesz powietrze i sprzedasz je drożej i nie wciskasz, że spółka jest coś warta. To akurat jest uczciwe.
Pozdrawiam
Na giełdzie niema sentymentów gra się po to by zarobić, a czy ktoś inny zarobi to tak naprawdę nas nie interesuje liczy się tylko ”JA” możecie mnie za takie nastawienie zmieszać z błotem, ale chyba każdy, kto zadałby sobie pytanie np. czyj sukces się liczy to raczej wszyscy odpowiedzą, że swój innych mnie nie interesuje. A czy akurat Visio jest coś wart to ja niestety nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, zawiści nie mam wiec życzę każdemu dużych sukcesów na giełdzie.
Piszesz, ze nic o spolce powiedziec nie mozesz,ale ja kupiles.To jest wedlug mnie gra hazardowa, a nie inwestowanie na gieldzie.
Po to sie inwestuje, a nie gra, zeby swoje pieniadze lokowac z jakas strategia oparta na pewnych danych, prognozach czy planach o spolce.Dlatego jak w Vision nie wchodze, bo wedlug mnie ta spolka jest wyjatkowo nieobliczalna i nieprzewidywalna.Nie ma niczego "w rekawie" czym mogla by zaskoczyc w przeciagu nastepnych 6-12 miesiecy,managment slaby,dochody bardzo slabiutkie,plany niejasne itd.
Witam. Czasami ryzyko się opłaca a na hazardzie najbardziej, z tematem ze Vision jest hazardem nie mogę się tak dokończa zgodzić, ponieważ w odróżnieniu od innych gier hazardowych ryzyko utraty 100% kapitału jest dużo mniejsze wręcz minimalne w porównaniu do innych gier np. automat w GS gdzieś na wsi gdzie ryzyko utraty swego kapitału jest ogromne. Sądzę, że zgodzicie się zemną, że ryzyko czytaj hazard jest potrzebny by coś osiągnąć, wiadomo należy robić to z głową i posiadać gotówkę, którą można utracić, zasada jest jedna sądzę, że wszyscy ją znają, że nigdy nie inwestuje się 100% kapitału, a widzę, że niektórzy zainwestowali spore procenty swego portfela może i nawet 100% w Vision, ja czekam na pewno nie sprzedam a to że spada 1,2,3 gr to mi rybka bo wiem, przypuszczam że kurs pójdzie w górę po to aby ktoś zarobił i tak w kółko góra duł więc mam czas tylko muszę obserwować.
Niedawno wyszedłem z tej spółki. Niby dobra ale według mnie sa lepsze. Mój wybór padł na zapomniana ostanio GPPI. , porównywalem wskazniki i ma naprawde super np: GPPI maja c/wk = 0,68 c/z =6 a to dane na 2008. GPPI po wygraniu pakietu wierzytelnosci na 32,5 mln i emisji obligacji za 50 mln, (kapitalizacja spółki jedyne 4,5 mln) napewno przekroczy prognozy na 2009 czyli 1,5mln netto co daje c/z 3. Więc w kazdej chiwli może nieżle wsykoczyć Według mnie warto kupic pakiet za kilka tysięcy.
Te same wypociny na watku na Bluetaxie, tyle ze tam inny masz nick.
"Autor: ~joda [195.150.61.*], 2009-06-05 15:12
Niedawno wyszedłem z tej spółki. Niby dobra ale według mnie sa lepsze. Mój wybór padł na zapomniana ostanio GPPI , porównywalem wskazniki i ma naprawde super np: GPPI maja c/wk = 0,68 c/z =6 a to dane na 2008. GPPI po wygraniu pakietu wierzytelnosci na 32,5 mln i emisji obligacji za 50 mln, (kapitalizacja spółki jedyne 4,5 mln) napewno przekroczy prognozy na 2009 czyli 1,5mln netto co daje c/z 3. Więc w kazdej chiwli może nieżle wsykoczyć Według mnie warto kupic pakiet za kilka tysięcy
"
Myslisz, ze tak prymitywnych manipulacji nikt nie okryje?
Ja również się z wami żegnam, sprzedałem swój pakiet po 0,12gr. Cała giełda rośnie, szkoda się kisić na tym "papierku" trzeba zarabiać. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.