• Merytoryczne pytanie Autor: ~Dejw [46.112.96.*]
    Czy oni coś zarabiają na tych prezentacjach z power pointa dla 10 ludzi których skrzykuja żeby to oglądali? Pytam poważnie...
  • Re: Merytoryczne pytanie Autor: ~Rafał [5.173.232.*]
    Dzisiaj na FB pokazali że się skończył pierwszy etap naborów wniosków z programu inkubator jutra i przyjęto ich ponad 130. Ile mogą mieć wynagrodzenia za jeden wniosek? Myślę że fajne pieniądze z tego są
  • Re: Merytoryczne pytanie Autor: ~DGA [77.65.99.*]
    Myślę że są z tego mega pieniądze tylko nie dla S.A. - 10 milionów przychodów rocznie za ostatnie 10 lat to jakieś 100 milionów a zysku na działalności dla akcjonariuszy zerrooo
  • Re: Merytoryczne pytanie Autor: ~Rafal [5.173.232.*]
    Jak by było inaczej do tej pory to byśmy nie mieli kapitalizacji na poziomie 20 mln zł. Na szczęście jest sporo przesłanek że sytuacja może się odwrócić jak:
    - największe kontrakty w historii spółki (a myślę że to nie koniec i parę nowych umów wpadnie w tym roku)
    - bardzo dobry rozwój PTWP w którym DGA ma 10% i czerpie korzyści z wyceny pakietu i dywidend co roku
    - pewnych zmian w grupie kapitałowej

Jak sytuacja w spółce się zmieni to kurs powinien być przynajmniej 3 x wyżej więc warto mieć pakiet i obserwować najbliższe działania i wyniki
[x]
DGA 0,00% 23,60 2025-09-29 13:31:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.