Z desperackich reakcji akcjonariuszy wnioskuję że zbliżamy się do końcowegocyklu rozgrywki.Z 30 letniego doświadczenia na GPW w końcowym etapie jakieś decyzji jest strzepanie niecierpliwych a następie info.
Koślawy Przekręt nie mogąc nic dokupić postanowił wprowadzić trochę zamętu. Przesypia trochę papieru z wora do wora, ktoś tam kilka akcji sprzeda. Koślawy uzbiera na urologa, bo prostata boli.
Podbicie do 50 nic im nie dało, poniżej 40 (psychologiczna bariera) też nikt nie oddał. Ciekawe co teraz wymyślą. :))) Zabawni są Ci dziadkowie rodem z PRLu
dzisiejszy wolumen (4695 akcji) to poziom najwyższy od 13 maja (5061) . kurs bez zmian (od piątku) . to dobrze, że w końcu coś się dzieje, ale to jeszcze za mało na jakąkolwiek antycypację przyszłości
A ja tam tym panom z Cerbudu życzę jak najlepiej... Życzę by sprzedali bardzo drogo swoją firmę i na emeryturze cieszyli się ogromną fortuną (jeśli to da im szczęście). A nade wszystko życzę im spokoju w jesieni życia i by ich sumienie nie dręczyło... Drodzy Panowie z Ciechanowa .jest bardzo proste rozwiązanie problemu i satysfakcjonujące wszystkich... Po co komplikować sobie życie...?
Ja mam pytanie z innej beczki ,a mianowicie zastanawia mnie to czy biuro maklerskie w ktorym msm rachunek moglo udzielic informacji ipopemie o moim adresie na ktory dostalem list o i fakcie posiadania akcji oraz moich danych innemu podmiotowi?
Biuro maklerskie udzieliło informacji o Twoich danych do Gobarto, to jest zgodne z prawem. Ale czy udzieliło info do Ipopemy, tego nie wiadomo. Może Gobarto udzieliło info do Ipopemy, a to już inna sprawa. Napisz przynajmniej co wypocili w tym piśmie.