To bardzo ładnie, że potrafią się tak starać i nawet wyrwać trochę grosza z UE !!! Są środki to dlaczego nie korzystać z tej formy dofinansowania. JEST OK jutro kurs urośnie co nieco !!!
bo nie znam sie na AT, gieldzie i godpodarce ale - do czego mam prawo - wole juz miec pieniadze na koncie w banku... i tak marze, że zarobię więcej niż kilkaset złotych na wakacje.
W grudniu 07 roku wyceniano Primę Modę od 15-18 złotych w zaokrągleniu. Kurs emisyjny wynosił 12 złotych, a cena wiemy jaka jest w tej chwili o zgrozo jak tanio. Spółka w tym czasie otworzyła kilka saloników, rozwija się pozyskuje środki z UE, jak umie to im się chwali. 2Q wyniki będą już bardzo dobre. Ropa na świecie drożeje to i optymizm wszedł na parkiety. Widmo najgoszego się oddala jak narazie, to zamiast sprzedawać się kupuje bo to być może początek hossy. Jest tanio kupujesz firmę trzy razy tanie niż wynosiła cena emisyjna. A firma już nie ta jest dużo większa się rozwinęła. To co chcecie sprzedawać po 6 złotych, po co poczekać będzie po 10 i to za parę miesięcy. Ale wasz wybór, akcji na rynku jest bardzo mało w gróncie rzeczy to i kurs może bardzo szybko rosnąć, spadać też ale jak narazie to nie ma powodów. Chyba, że ktoś większy będzie grał spekulacyjnie wywołać panikę będzie chciał by jeszcze taniej odkupić, ale czy my sprzedamy to już tylko od nas zależy. Ja trzymam i jeszcze dokupię bo wiem, że będzie drożej. I o to chodzi. By zarabiać nie tracić. Powodzenia.
Skup wiemy, że do tego roku jest, ale dla wizerunku firmy było by dobrze trochę dokupić i podbić kurs. A tak na marginesie to niech lepiej kupują bo powinno być tylko drożej. Chyba, że sami wyczekują takiej chwili przed jakimś dobrym komunikatem, skupią bo kto jak kto, ale oni będą wiedzieli najszybciej, kurs wzrośnie do poziomu 4.3 złotego bo za tyle mogą kupić na max, i po komunikacie jeszcze bardziej kurs urośnie, i jest czysty zysk. Ale to trochę gra nie jest fer . Bo co ma powiedzieć drobny akcjonariusz. Gdy kupował primę zaraz po debiucie, a kurs tak zleciał na łeb na szyję.