Dnia 2024-07-15 o godz. 06:37 ~Zyx napisał(a): > Lekko do 82 zejdzie , tak myślę
Tym razem maszyna losująca wylosowała inaczej.
Ale to nic, nie zrażaj się!
Jutro też jest dzień, może wtedy się uda trafić i będzie można uchodzić za analityka.
Też pamiętajmy, że aktualizacja pozycji była w piątek, możliwe, że wywalili w piątek, stąd lekki zjazd,a dzisiaj już odkupyowali, stąd wzrost, i jutro albo pojutrze pozycja znowu zniknie. Tak czy inaczej, chciałbym kiedyś się dowiedzieć, jak działa taka taktyka w takim funduszu :)
Nie martw się takie fundusze zawsze ze mną przegrywają a ja tu gram longa. A to ze oni mają shorta to to jest ich problem nie mój czy Twój chyba że short jest hedgem ale to i tak megaglupie na takiej spółce się hedgowac pamiętajcie to Brytyjczycy nie znają spółki lepiej od nas
Dnia 2024-07-15 o godz. 22:56 ~Oby napisał(a): > 0,5% wywalone w rynek w tym momencie to odważna strategia. Mam nadzieję że im up...oli paluchy ta zabawa.
oni mają to moim zdaniem po ok. 74-75 PLN zalozyli technicznego shorta bo w tych okolicach tam wylamalo dolem i wychodzilo z techniki ze moze poleciec na 62PLN wywiozlo ich po wynikach za Q1 i potem musieli dokladac. Tak to jest jak sie shorta odpala w niewlasciwym momencie teraz probuja wyjsc ale nie moga kopia sie z rynkiem tylko a i tak rośnie muahahahaha Jakby jeszcze ktos wiekszy przylaczyl sie do grania na wzrosty to by szybko narobili w pampersa. W sumie to im wspolczuje najpierw jedna potem druga dywidenda kto teraz bedzie sprzedawal xD xD