Konto jest w Santander, dziwne jest to że mam inne dywidendy roku normalnie wszystkie wchodziły i o ile pamiętam jest to pierwszy raz że mam takie problemy z nimi, wysłałem e-mail z prośbą o wyjaśnienie sytuacji ale narazie bez odpowiedzi.
ja mam w santander i dostałem w dzień wypłaty normalnie, jakkolwiek głupio nie zabrzmi pytanie - na pewno kupiłeś PRZED ostatnim dniem uprawniającym do nabycia dywidendy? :P
Prawa do dywidendy wchodziły 2024-06-17 ja kupowałem akcje 2024-06-10 i 2024-06-12 mam je do dziś. to tylko 50 zł mniej więcej (250 akcji) no ale mimo wszystko kasa się należy a na koncie niema.
Dostałem odpowiedz na emaila, kasę otrzymali i przekazali na konto ale z jakiegoś powodu nie wyświetla prawidłowo po mojej (klienta) stronie. Jakiś błąd systemu pracują nad tym i do końca dnia ma być ok. zobaczymy.
pieniążki na koncie, zostałem drogą elektroniczną oficjalnie przeproszony za sytuację tak więc wydaje się sprawa zamknięta, piszę tak tylko jakby ktoś chciał wiedzieć jak się skończyło. Temat do zamknięcia czy jak to się tu odbywa ;P