Ff zebrali w 3 sesje moga pojechac i na 5-10-15 na ile tylko fantazja pozwoli potem wysypac czesc akcji zebtac nizej tak jak to zwalali od debiutu i zarobia pare milionow
a mogą też zrobić 0.8 PLN w dwie sesje…
Mogą zrobić 5, 10 ale czy spółka jest warta takiej wyceny? Kupiłbyś po 10 PLN akcje tej spółki? Skoro taki jesteś pewien to bierz kredyt i kupuj wszystko do 2 PLN… jak sprzedasz po 15 to będziesz zarobiony na całe życie…
Ten papier startowal z 19 a nie bylo tu ani gier ani NCBR za 6 mln a teraz to wszystko jest i jest juz na wyciagniecie reki Byli tacy ktorzy kupowali bedzin po 200 to sa emocje i jazda w gore a ze nie ma tutaj podazy to sprawa oczywista nie sadzisz ze ten mecenas bedzie bawil sie w zanizanie a on ma 250000 akcji zaraz prwnie podadza kto ma 100000 od GF
Ostatnie 2 sesje to 120 k wolumenu
Nie maja czym zjechac tak nisko bo rynek zbierze to wyzej
A po nte w ich interesie jest pozyczone akcje upchnac jak najwyzej i potem odebrac nizej
Ciezko im bedzie wywalic po 1.3 a odebrac po 1 czy 0.8 o ktorym piszesz
Odpowiedzialem ci wyjatkowo kanalio przemysl to co napisalem i wyviagnij wnioski
Latwie bedzie im zrobic jazde na 10 podac info o np NCBR i zenic kwit a ludzie beda kupowac bo jest dobre info itrd i jest tanio bo spadl np o polowe z 10 na 5 tak to widze
po pierwsze akcji nie ma żaden mecenas tylko fund, którego mecenas jest jedynie reprezentantem…po drugie cena w IPO była z kosmosu i nie powinna stanowić żadnego punktu odniesienia…po trzecie nie odpowiedziałeś na moje pytanie odnośnie kredytu…
Cos ci powiem ja mam blisko 30 k akcji i spokojnie dobiore drugie tyle na tym poziomie wiec to da 60000 a takich leszczy jak ja z porfelem do 100 k jest masa podaz 300000 pln nie jest zadnym arhumentem do zjazdu na te 0.8 bo wczesniej zostane to odebrane przez rynek wczoraj wywalil troche po 1.35 i odrazu popyt sie odbudowal a dzienny wolumen to 50-60 k wiec 3 dni i tych akcji nie ma a im nizej tym popyt bedzie wiekszy
Bardziej skoluja ludzi jesli teraz nastapilby ostry wzrost bo nie wiadomo byloby dokad dojada i czy brac czy nie a tak scenariusz zwalania jest niby znany i kto chce kupic stoi i czeka po lewej stronie proste
Pamietaj tez o tym ze zrobimi wzrost z 1 na 2 300000 akcji po 1.6 to 0.5 mln pln to ich koszt podbicie nie jest za darmo ktos te akcje ma nawet gdyby grali miedzy spba niby to i tak wydali kase musza to tez opchac bo maja kwit brany pod gore na wzroscie ze wszystkiego nie wyszli jesli to miala byc tylko podbita wiec dodaj te wszystkie koszty do siebie i zastanow sie co jest tansze podbicie np na 5 przy braku podazy czy inny scenariusz