• Miejsce na przeprosiny Autor: ~SimAnalityk [159.205.132.*]
    Ponieważ zaraz forum zostanie zasypane przez trole naganiające postami z przeprosinami dla Piotra, że jednak jest tak jak mówił czyli wyrok sądu dawno stał się prawomocny a spółka tym samym nie dopełnia obowiązku informacyjnego, pozwoliłem sobie utworzyć ten wątek żeby wszystkie przeprosiny były wpisywane tutaj, żeby nie tworzyć setek osobnych wątków z przeprosinami. (przepraszam że nie piszę pod standardowym nickiem ale jakoś dziwnie bankier blokuje moje posty a czasami wrzuca je dopiero po kilku godzinach)
  • Re: Miejsce na przeprosiny Autor: ~Piotr [46.15.113.*]
    Podbijam i czekam na te przeprosiny. Wszystko o czym tutaj piszę (z ogromnym wyprzedzeniem) od 2020 jest prawda, wszystko. Przy okazji dodam, że mam tez racje odnosnie braku prac nad grami (w tym Gumball). Mam też rację, co do powodów wyrzucenia Leszczynskich ze Steam.
  • Re: Miejsce na przeprosiny Autor: ~SimAnalityk [159.205.132.*]
    No właśnie trochę to dziwne że tak aktywne trole naganiające oskarżające Cię o kłamstwa, nagle zniknęły albo zamilkły zamiast przyjść, przeprosić i przyznać że miałeś rację.
  • Re: Miejsce na przeprosiny Autor: ~Piotr [46.15.42.*]
    Tak jest tutaj od początku. Informowałem o wyrzuceniu SF z rodziny PlayWay na miesiace przed faktem, informowałem o zblizajacym się wyrzuceniu ze steam na miesiace przed faktem, informowałem o zerwanych umowach z Koch, Nacon i teraz Cooperem miesiace wstecz, i formowałem o nielegalnych pozyczkach Julki z pieniedzy i westorow, etc, i za kazdym razem jest to samo. Najpierw oskarzaja mnie o "kłamstwa", a pozniej znikaja i po konsultacji wracaja z nowa narracja. Tak tutaj jest od 2020 roku. Ciagle i lnformuje o przekretach tego kryminalu z wyprzedzeniem, naganiacze oskarzaja mnie o "klamstwo", pozniej znikaja kiedy mleko sie wylewa, a pozniej wracaja z nowa narracja i "klamstwami Piotra"
  • Re: Miejsce na przeprosiny Autor: ~Ricardo [77.255.98.*]
    Myślę że po dzisiejszych ESPI warto odkopać ten wątek żeby trole naganiające nie musiały szukać.
  • Re: Miejsce na przeprosiny Autor: ~Piotr [46.15.23.*]
    "Przy okazji dodam, że mam tez racje odnosnie braku prac nad grami (w tym Gumball)" Tak napisałem w tym dokładnie wątku na dlugo przed dzisiejsza informacja o sprzedaży udziałów Emila w GR Games. Miałem racje ze Steam, z KNF, Gumball, z zatajeniem odrzuceniem apelacji, etc. Dziwnym trafem ciągle mam rację (od 2020), a naganiacze z jakiegoś dziwnego powodu upieraja sie, że "Piotr klamie", a spółka jest "super" i "oby tak dalej".
  • Re: Miejsce na przeprosiny Autor: ~Ricardo [5.173.67.*]
    Gdzie te trole naganiające się schowały, te same które twierdziły że wyrok na pewno nie jest prawomocny i że Piotr kłamie? Pochowały się wszystkie szczurki?
  • Re: Miejsce na przeprosiny Autor: ~Gizmo [77.252.45.*]
    No prosze społdzielnia już musi pisać sama ze sobą
  • Re: Miejsce na przeprosiny Autor: ~Piotr [46.15.12.*]
    Typowo po SimFabricowemu, czyli odpowiedz nie na temat. Gdzie moje przeprosiny odnosnie apelacji, Gumball, KNF, etc.?

I ile razy jeszcze błazny napiszecie, że piszemy sami ze soba? Działa? Kiedykolwiek działalo? Ktoś wam w to uwerzyl? Dopisz jeszcze "buhasa" i "Piotr klamie", a kurs z pewnoscia poszybuje na 200 zl.
    Znów odpowiedź nie na temat. Typowo po SimFabricowemu. Gdzie moje przeprosiny odnośnie ukrywania odrzucenia apelacji, braku Gumball, nakazów KNF, etc.?
  • Re: Miejsce na przeprosiny Autor: ~ben [80.49.140.*]
    A wy tu widze nadal pro bono i w trosce o biedną ulicę wypisujecie te farmazony. Prawdziwi bohaterowie
    Kolejna odpowiedź nie na temat. "Farmazony" to język ulicy, a dla patologii ulicznej zwyczajna troska o dobro innycb to abstrakcyjny koncept.
    A i podaj przykład tych "farmazonów". Konsekwentnie od 2020 pisze o przekretach na tym krzaku i jeszcze ani razu się nie pomyliłem. Wszystko jest do przesledzenia na forum. Myślisz że jak z innego nicku napiszesz, ze to "farmazony" to kogos przekonasz, litosci...
[x]
SIMFABRIC -0,72% 1,66 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.