• Link do informacji mającej wpływ na ATH Autor: ~ObserwatoR [217.96.235.*]
    Po roku od opublikowanego info liczymy kolejnych 12 miesięcy na kształtowanie się kursu spółki. Więcej nie napiszę. Jeżeli inwestujecie interesujcie się giełdą nie tylko łatwą kasę i doceniajcie wiedzę innych

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Live-Motion-Games-podpisal-umowe-inwestycyjna-moze-pozyskac-do-5-mln-zl-8499131.html
  • Re: Link do informacji mającej wpływ na ATH Autor: zwiedzamnet [91.123.188.*]
    "a pozyskane środki zostaną przeznaczone na spłatę bieżących zobowiązań, a w dalszej kolejności na działalność operacyjną i rozwój spółki.
    "Inwestor ma możliwość zamiany obligacji na nowe bądź istniejące akcje spółki po cenie 93 proc. najniższej wielkości wskaźnika VWAP,"

to jednak miala długi czy nie bo to info sprzed ponad roku a gra o której w nim piszą już si eukazała 6 czerwca wiec naganiasz pod coś co już sie zrealizowało niestety z marnym skutkiem bo tu widać jak gra sie sprzedajhe
    https://gamalytic.com/game/1113010 
  • Re: Link do informacji mającej wpływ na ATH Autor: ~ObserwatoR [217.96.235.*]
    Czy Ty rozumiesz treść całego komunikatu espi i umowy zawartej z funduszem ? Rozumiesz ? Bo widzę, że nie za bardzo :)
  • Re: Link do informacji mającej wpływ na ATH Autor: eshkoshka [83.24.91.*]
    Do Obserwatora. Możesz spojrzeć na wykres Medicobio. Co o nim sądzisz? Walne mają za 2 tygodnie.
  • Re: Link do informacji mającej wpływ na ATH Autor: ~ObserwatoR [217.96.235.*]
    Nie najlepiej dzieje się w tej spółce. Pierwsze co zawsze rzuca mi się w oczy to system notowań na giełdzie, tutaj jest oparty na dwóch dniowych fixingach - to już jest segment New Connect alert - ostatni segment rynku. Unikam takich spółek, bo tutaj droga do zawieszenia notowań jest już krótka. Do tego widzę, że zostało wszczęte postępowanie w przedmiocie manipulacji kursem m. in. na tej spółce. Skład zarządu, rady nadzorczej i prezesa spółki również budzi moje obawy. Znane mi osoby z innych podmiotów, nierzetelnie prowadzonych. Według mnie, nic się tu nie zadzieje. Jest to w tej chwili trzymanie kapitału z niepewną przyszłością. Przykro mi to pisać, ale niestety tak to wygląda pokrótce przeglądając profil ich działaności i komunikaty przez nich publikowane. Pozdrawiam! Życzę powodzenia mimo wszystko!
  • Re: Link do informacji mającej wpływ na ATH Autor: ~Ubrany [195.150.232.*]
    Jak ty możesz udzielać porad człowieku jak tutaj pisałeś że jeszcze kilka sesji dużych wzrostów a ja właśnie ponad 20% w plecy
  • Re: Link do informacji mającej wpływ na ATH Autor: ~Gruby [31.182.251.*]
    tej kasy już nie ma, została wydana.
    Na koniec 1 q spółka miała tylko 145 tys zl w gotówce.
  • Re: Link do informacji mającej wpływ na ATH Autor: technik-at [77.65.22.*]
    Opublikowano przy kursie:  4,70 zł , zmiana od tamtej pory: -23,62%
[x]
LMGAMES 0,78% 1,30 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.