• to mój portfel Autor: ~DD [79.184.243.*]
    60% CCC
    20% LBW
    od dziś 10% CDPR
    i.....
    męczę od roku pozostałości 10% MDG

Te 10% to już potraktowałem jako stratę pomimo, że na pozostałości miałem "jakoś" zarobek trzymając przez prawie rok... z nadzieja że coś z tego będzie.
    Dlatego mam z was bekę, bo nie potraficie spojrzeć prawdzie w oczy i wyjść z nietrafionej inwestycji.
    Tu nie bedzie już 200,300 zł, zapomnijcie, to już było rynek pamięta takie spadki i nie będzie powtórki... przegapicie hosse, nadejdą kiepskie czasy i zostaniecie z ręką w nocniku.
    Spółka z przychodami sklepu osiedlowego a wy macie marzenia o zdobyciu rynku na całym świecie.
    Handlowców mają jednak dobrych podpisują listy intencyjne, zbierają pewnie niezłe pieniądze.
    Jeszcze wam pozawracam głowę i ponaśmiewam póki nie zdejmiecie moich zleceń S po 3X,XX zł
    :)))

• Re: to mój portfel Autor: ~Antoni_Kosiba [83.5.118.*]
    A mój portfel to 100% MDG (13000 szt.) x 300 = 3900000 zł
  • Re: to mój portfel Autor: ~DD [79.184.243.*]
    chyba źle policzyłeś wartość.
  • Re: to mój portfel Autor: ~Siergiej [62.197.152.*]
    Hahahha. DD na forum gdzie masz 10% siedzisz 24/7
    A na forum CCC nie ma.twojego IP hahha
  • Re: to mój portfel Autor: ~Ihaaaaa [46.134.116.*]
    Hahahahaahj 10/10 brawo za spostrzeżenie.... Poprostu odstawił tabletki
  • Re: to mój portfel Autor: ~Antoni_Kosiba [83.5.118.*]
    Wyceniam pół roku do przodu
  • DD Autor: ~piracik33 [5.187.52.*]
    Jelonku tak sobie myślę, co trzeba mieć w głowie ,żeby taki post opublikować...?

Czy ty myślisz ,że to forum czytają osoby Twojego pokroju?
    Czy Ty myślisz ,że kogoś interesuje co TY masz w portelu ? ( jak go wogóle posiadasz)
    Czy Ty myślisz ,że osoba która ma 10% wartosci portfela akcj spółki skazanej na niepowodzenie siedzi 24/7 na tym forum?

Naprawdę jest mi Ciebie szkoda :):):)

Dziwne,że na forum pozostałych spółek z portfela nie wypowiadasz się tak aktywnie a nawet wcale....:):):)
    ŻENADA !!!
  • Re: DD Autor: ~DD [79.184.243.*]
    czytajcie ze zrozumieniem jak wyżej mam - bekę :))))
  • Re: DD Autor: ~Andrzej [46.149.211.*]
    Ty masz bekę dzieciaku? Ty jesteś mocno sfrustrowany. I jedynie co możesz, to napisać bajeczkę na forum.
    ale mozesz mi wyjaśnić czym mam być sfrustrowany ? jedynie tym że nie mogę sprzedać po założonej cenie bo nikt nie chce tego badziewia wyciągnąć powyżej 30 zł :))))
  • Re: DD Autor: ~Andrzej [46.149.211.*]
    Ktoś, kto używa sformułowania "mam bekę" to infantylny frustrat i co za tym idzie - niewiarygodny.
  • Re: DD Autor: ~piracik33 [45.134.212.*]
    Dlaczego nie ma Twojego IP na forach pozostałych spółek gdzie masz 90% portfela?

bo tam nie ma takich naganiaczy związanych emocjonalnie że spółka a tu przez rok się naobserwowałem Twoich bzdur mających wpłynąć na kurs i zainteresowanie walorem
  • Re: DD Autor: ~piracik33 [45.134.212.*]
    Wstydu nie masz....:) Panie moderatorze:)
  • Re: DD Autor: ~DD [31.61.244.*]
    gdyby to naganianie jeszcze przynosiło skutki…
[x]
MEDICALG -0,17% 29,55 2026-05-20 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.