Ludzie, czy wy serio myslicie, ze ktos zaglada na bankiera, patrzy na post jakiegos goscia i mowi "ok, zainwestuje w to 20k, bo mi jakis random z internetu doradza"? XD
moze i to co sie dzieje to spekulacja, ale zaden mastermind z bankiera za tym nie stoi tylko ktos ladnie sie bawi na gieldzie, ale nikt powazny/kto obraca wiekszymi kwotami nie podejmuje decyzji na podstawie krzykow tutaj
A więc dobrze to podsumowałeś. Jeżeli ktoś inwestuje wyłącznie na podstawie mojego postu, to nie nadaje się do inwestycji. Ja mogę jedynie polecić coś co po mojej analizie wskazuje na jakiejś gwałtowne ruchy na spółce. Przecież sam nie jestem nieomylny. Nie zawsze ta analiza mi się sprawdzała w 100%. Ale tutaj po tych dniach od 09.07 do 12.07 widzę że dokładnie przeanalizowałem portfel tej spółki gamingowej. Nie musicie mieć akcji tej spółki. Chcecie sprzedajcie je teraz. Przecież jak kupiliście wcześniej to już zarabiacie. Nie chcecie to oddajcie. Ja nie trzymam za Was Waszego kapitału.
Gdyby to była prawda. A nie jest. To trole zarówno spadzie jaki i wzrostowe nie produkowały by setek postów.
Tu nie chodzi o poważnych inwestorów ale o przekonanie małych inwestorów z ulicy ale w dużej liczbie że maja coś kupić albo sprzedać. Zwykła psychologia tłumu.
Teraz ulica bierze drogie akcje bo jest owczy pęd bo naganiacze nagonili. Wcześniej po 2 zł nikt nie chciał bo pisali że bankructwo. Nikt nie jest wstanie stwierdzić gdzie prawda więc tak to dziala
Może i tak, ale na końcu każdy ma własny rozum, dysponuje własnym kapitałem i sam dokonuje wyborów, w co inwestuje. Ludzie, jesteśmy osobami pełnoletnimi. Przecież pistoletu nikt Wam nie przykłada do głowy, że coś macie kupić albo sprzedać :) jeżeli nie jesteście pewni czegoś odpuszczacie, jak jesteście pewni i macie do tego wiedzę to gracie. Czy nie ? Czy się mylę ?
art 286 powinienes wyrok dostac i to niejeden bo nie pierwszy raz to robisz. jest przepis i sankcja za to co robisz a to ze ktos jest dorosly i powinien sie kierowac rozumem to odrebna kwestia.