• Perspektywa + Autor: ~Ww [37.225.51.*]
    US stopy z perspektywą -, Czechy już ścinają stopy %, u nas mimo odległego terminu wg zapowiedzi przez Złotego A., spodziewam się zaskoczenia i ścięcia stóp na koniec 2024, to da impuls dla najmniejszych firm, rynek powoli zacznie to dyskontować, mamy sygnał kupna na wykresie dziennym indeksu NC, także zacznie się za chwile poszukiwanie okazji inwestycyjnych, a Ekipka będzie w grze moja opinia
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [37.225.51.*]
    Miłego dnia - 28 szt moje na zamknięcie :)
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Krejzol [194.110.115.*]
    "Pełnometrażowy film EKIPY nosi nazwę "100 DNI DO MATURY".
    Premiera 28 lutego 2025 roku w kinach.
    Reżyser Mikołaj Piszczan."
    Czyli dotacja na film klepnięta, finansowanie dopięte. Machina ruszyła.
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [37.225.27.*]
    Prośba podaj źródło, gdzie jest napisane o przyznaniu dotacji
  • Re: Perspektywa + Autor: -arti- [79.191.216.*]
    Też chciałbym to zobaczyć, jak na razie znalazłem tylko wniosek o tą kasę( również na inny projekt od laniakea) ale nie ma info o przyznaniu dotacji
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [37.225.48.*]
    Na spokojnie poczekajmy na decyzje … nie róbmy tu podpuchy
  • Re: Perspektywa + Autor: ~aaa [5.184.222.*]
    to miala byc gra aaa a nie lataja strategie jakims gowniaxxxnym filmem
  • Re: Perspektywa + Autor: -arti- [79.191.216.*]
    Z tą grą AAA było już wyjaśniane że w późniejszym czasie ewentualnie, najpierw miały być małe gry, które właśnie wychodzą.
    Nie rozumiem co złego jest w ich filmie? Nie będzie to o ekipie, po prostu inwestują w produkcję, dają swoich aktorów, będą reklamować swoje produkty żeby pokazać większemu gronu odbiorców
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [37.225.48.*]
    Dobry film to maszynka do robienia kasy, ciekawe kiedy będzie info o dofinansowaniu tej produkcji
  • Re: Perspektywa + Autor: -arti- [83.6.2.*]
    Może ty we znajdziesz jakieś info, mi się nie udaje nic znaleźć odnośnie terminu ogłoszenia wyników
    Na stronce poniżej jak sobie wpiszesz w lupke laniakea to ci wyszuka projekty złożone przez nich, i tyle co ja wiem

https://pisf.pl/aktualnosci/lista-wnioskow-z-podzialem-na-komisje-eksperckie-sesja-2-2024/
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [37.225.49.*]
    Ja gdzieś z znalazłem info, że kolejne dofinansowania zostaną ogłoszone w II połowie roku, a na tej stronie jeszcze nie ma tego info
  • Re: Perspektywa + Autor: -arti- [5.173.162.*]
    Według rozpiski z tej strony
    https://pisf.pl/produkcja-filmowa/
    Trwa od wczoraj 3 sesja składania wniosków. Nasze wnioski poszły w sesji 2, więc według mego myślenia wyniki sesji 2 powinny być znane
    Jak będzie info pójdzie ESPI, bo to byłaby istotna informacja, także miejmy nadzieję, że wniosek przejdzie i wyniki będą wkrótce
    Jak na razie to tylko info że jutro pierwszy dzień zdjęciowy do filmu
    W skali 3 tyg w Dino koło mnie wymiotło z półek lody EKIPA i Genzie oraz wszystkie napoje RUSH, te najnowsze poszły w tydzień, mam wrażenie, że można z większą częstotliwością robić dostawy, miłe tak czy tak
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Fanekipy [185.141.137.*]
    Ciekawe czy marża na tych produktach jest równie miła. Bo bo debiutu jedziemy tutaj na nadziei że czymś w końcu rozbiją bank. Jeszcze miesiąc i wyniki za q2 które powinny nam dużo powiedzieć
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [178.36.22.*]
    Pierwsza partia RUSH tego nowego jest obecnie w promce 3,49 tylko co z tego jak już nie ma go w moim sklepie. A tak serio obliczyłem sobie, że taki rzut do samego Dino 2 pudełek lodów i ok 50 szt napojów x 2000 sklepów to ponad 1,5 mln przychodu, oczywiście tu pisze o partii towaru która rozeszła się jak ciepłe Danuty Trzech Króli, których nie wziąłem pod uwagę, a także śladu po nich nie ma, a były. Pisze to po to, że spodziewam, się dobrego nie tylko 2 kw., ale 3 także może być byczy, gdyż jak tak zadbają o ciągłość dostaw, to będzie elegancko. A przecież jest jeszcze Żabka, Carrefour i inne. Takie tam głupoty może dla Was pisze, ale sądzę, że idą dobre czasy dla spółki
    Hejka i co zaczynamy nowy tydz. Otworzyło się na + to cieszy, zamknięcie na takim solidnym poziomie, pozwoliłoby z punktu widzenia analizy T., wygenerować pare ciekawych sygnałów kupna, zobaczymy pożyjemy. Udanych inwestycji w tym tyg. dla Was
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Tadzio [46.113.2.*]
    Chyba coraz bliżej zmiany trendu. Lato gorące, napoje , lody schodzą elegancko. Koncerty inne projekty się realizują. Jestem ciekaw kolejnych wyników kwartalnych ...
    Będzie coś grane przed wynikami?
    Wczoraj film u wujasa wleciał i to co usłyszałem

Umowa w czerwcu na emisję bajki cloudy i stormy w tv puls
    Niby nie długo ruszają z premierą odcinka dużego serialu animowanego
    Podpisana umowa z dystrybutorem filmowym nextfilm
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [31.60.247.*]
    Ciśnie u mnie w rodzinie znów Covid, wyjątkowo nieprzyjemny wirus, a jak u Was zdrowie?
    Formacja odwróceni trendu - odwrócona „rgr” wyrysowała się na wykresie dziennym, czy to jest ten dzień, gdy z impetem pokonamy linie, która otwiera pole do wzrostów w okolice 4,25. Pamiętamy spadało bez większych info długi czas, teraz technicznie, wg mojej skromnej opinii w krótkim czasie, mamy szanse zobaczyć tu wyższe poziomy. Oczywiście jak to giełdzie, może być różnie, wszak o odwróceniu trendu już tu pisałem
    Jak tam inwestorzy u Was/Nas? Jesteście aktywni jak Ekipa w ESPI, czy newsach, może coś knują, bo Cisza jakaś. Kaska lubi ciszę, ale bez przesady. Pamiętacie moją opinie o bezpiecznej przystani, dokładnie tak tu jest te ruchu są ostatnio śmieszne, ale dają nam, w ostatnim czasie chociaż stabilność. Wiadomo, że inflacji tu nie pokonaliśmy i jesteśmy na niej w plecy, dlatego tak sporo pisałem o dywidendzie, ale widzę Ekipa woli inwestować, ok oby z głową
  • Re: Perspektywa + Autor: ~ArTi [83.6.2.*]
    Chyba nie mogą podawać żadnego info które może wpłynąć na cenę akcji w okresie 30 dni przed publikacja raportu finansowego.
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [37.225.57.*]
    No nie znam tego zapisu, wg mnie obowiązek informacyjny spółek giełdowych jest tu ponad wszystkim, widocznie nie ma nic istotnego do przekazania
  • Re: Perspektywa + Autor: ~kasa [46.134.66.*]
    Przygotujecie sie lepiej na glebokiego nura jak na mpayu...
    Każda opinia jest tu cenna szanuje Kasa Twój głos w dyskusji. Zobaczę wyniki, wykres lub na odwrót i podejmę decyzję
  • Re: Perspektywa + Autor: ~kasa [46.134.86.*]
    taki tylko hint w mojeje opini analiza i wykres poziomy wsparcia mozna sobie wlozyc...jak tu gra pare osob i kilka botow ustawianych po 500 200 i jakis czss temu 143 czy jakos tak...
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [37.47.208.*]
    Heja no i jak ta Analiza Techniczna nie taka zła co? Mamy wybicie ponad linie szyi formacji odwrócenia trendu, przy książkowym stosownie dużym wolumenie, także jeśli chodzi o minimalny zasięg przy tak skrojonej formacji jest grubo ponad 4 pln. Stary wycisnął już 10%, bez euforii bo starty z 2021 to tu nigdy nie odrobię, ale to był mój błąd, wtedy podpaliłem się jak młody, poza tym to były moje pierwsze kroki na NC, było minęło, dzisiaj cieszę się z każdej zł, bo przez ponad 20 lat inwestowania bilans mam na pewno na minusie. Wpierw kupowałem Parkiet, później paczkę danych giełdowych ściągałem po kablu prze modem na PC. Powiem Wam jedno po tylu latach inwestycji. Nie patrzcie na wyniki, czy info, czytajcie wykres
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Ww [188.147.72.*]
    Technicznie mamy dobry tydzień za sobą na Macd mamy sygnał kupna - przecięcie poziomu 0, czekamy na potwierdzenie powyższego w przyszłym tygodniu
    Aaa raz się żyje 54 szt na zamknięcie moje
    44 szt moje na zamknięciu - nastawienie pozytywne, strategiczne zakupy dokonane
  • Re: Perspektywa + Autor: ~Barto96 [104.129.56.*]
    W tym tygodniu raczej korekta na Coolumbusie i Sunexie to samo TermoExpert Pure teżo jeszocze może spaść
  • Re: Perspektywa + Autor: ~stachsgh [31.0.74.*]
    jest perspektywa pozytywna i dalszych wzrostów ale najpier podziękowania dla Was :)
    https://www.youtube.com/watch?v=uGKoj2P23dE
[x]
EKIPA 2,00% 2,04 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.