Nie znając zasad inwestowania, nie umiejąc czytać wykresów, dokonywać analizy i wyciągać wniosków. Zawsze ten sam schemat działania z amatorami giełdowymi, którzy o inwestowaniu pojęcia nie mają. Przekaz wiedzę a Cię zjedzą sprawdzą się do dnia dzisiejszego. Cały Polak chciwy i chytry żeby tylko inni inwestujący zaliczyli wpadki :)
to ewidentna manipulacja na forum każdej ze spólke zalozyles tematy o tym ze tu ma rosnac i ze ktos to kupi. bzdury wypisujesz wszedzie a frajerzy kupuja spolke bez niczego powinni zglosic przestepstwo z arty 286 to sciagane z udzedu bo swiadomie wprowadzasz ich w bład w celu uzyskania korzyści materialnych bo pewnie masz te akcje i nie masz komu sprzedac. pamietam jak naganiales na te spolke jak byla po 12zl pewnie po tyle kupiles i nie usmiecha ci sie sprzedac po 1zl
Masz rację mówiąc, że są ludzie chciwi ale nie mów proszę, że wszyscy Polacy są chciwi. Czuję, że chcesz pomóc ale weź pod uwagę, że nie wszyscy chcą pomocy. Ja chcę bo nie jestem wszystko wiedzący. Nie przejmuj się tymi którzy źle o Tobie piszą.