Chyba mnie z kimś pomyliłeś. Głównie interesuję się spółkami gamingowymi i cały swój czas oddaje tej branży na analizy :) ale czekam … niecierpliwie. Może i własną wiedzą poparta doświadczeniem jest karalna, tego nie wiem.
Nic to nie da za grube ryby tu umoczył zrobią wszystko żeby wyjąć na minimalnych stratach albo z zyskiem.
Będą tak kursem miotać że ubiorą ulice tak czy taka
Coraz bardziej mnie śmieszą Wasze teorie spiskowe. Naprawdę :)
Zadam Wam proste pytanie - czy kiedykolwiek zgłębiliście tajniki czytania wykresów ? Czy kiedykolwiek przeczytaliście choć jeden akapit z publikowanego ESPI spółki ? A jeżeli tak, to czy potraficie to robić prawidłowo i czytać ze zrozumieniem człowieka na poziomie IQ wyższym niż przeciętny ?
Zgłaszam Twój post jako szkalowanie spółki lm games - naganiasz na upadłość mimo, że nie masz na to argumentów. Wiesz, że tym szkodzisz spółce w tej chwili ?
KNF - dawno tak się nie uśmiałem , może jeszcze sądy dorzucicie ,w tym państwie nic nie działa jak powinno. Nikt nikomu nie każe kupować - sprzedawać akcji. Jak ma rosnąc to będzie rosło i nic po waszych wpisach. Macie zryte dekle na maxa.
nic dziwnego ze kurs spadal przeciez spolka od dawna byla zle zarzadzana a prezes jest znana z tego to nie pierwsze spolka z problemami i taka prezeska. wieloletnie zadluzanie na gre ktora sie nie sprzedaje, wszedzie dlugi i posprzedawana prawa do innych gier wiec jak mialo to rosnac ? ja sie dziwie ze to na 2zl sie zatrzymalo a nie 10 groszach
Czemu piszesz informacje nieprawdziwe i szkalujące spółkę lm games ? Pamiętam Ciebie jeszcze stąd jak przy spadkach gdy leciało do najniższego pułapu 2 zł naganiałeś ludzi na kupno wiedząc że będzie dalej spadać. Teraz kurs spółki się stabilizuje pamiętając o IPO spółki 40 zł. Jeżeli będziesz kontynuował narrację szkalującą z nieprawdziwymi informacjami przekaże to do wiadomości osób zarządzających spółką, bo odpowiadasz w tej chwili za jej straty, pomawiasz bezpodstawnie. Nie wspomnę że pisałeś o jej upadłości w ogóle nie mając argumentacji
przecież spólka ma same straty, sprzedałą prawa do wiekszości produktów a ich ostatni produkt to niewypał w dodatku na kredyt. co innego niz upadłość ? zawieszenie ?
Wykaż te straty, konkretnie proszę Pana. Ja przedstawiłem argumenty, natomiast Pan nic nie poparte domysły. Pisanie dla samego pisania nic konkretnego merytorycznego tutaj nie wnosi. Po co w ogóle się interesujesz spółką. Nie masz akcji udaj się na inne forum