Wysłąlem pismo, gdzie podałem informacje, screeny z zakresu około 20 adresów IP, użytkowników jak ObserwtoR i inni ktorzy dezinformują i prowadzą zmowę między sobą celem manipulacji.
Z prosba o zawieszenie do momentu wyjasnienia sytuacji.
Jeżeli nie umiesz czytać espi spółki i analizować technicznie wykresów to wiń siebie za to. Nie widzę żadnej manipulacji ponieważ informacje są publicznie dostępne w zakładce espi spółki. I te informacje wraz z IPO spółki dają podstawy do wzrostów. Ja zgłoszę Twoje IP o szkalowanie dobrego imienia spółki niepoparte niczym
Wy to macie coś . Z głową . To jest forum każdy ma prawo tutaj przypuszczać rzeczy jakie będą się działamy . . Jesteś ubranym po uszy typem któremu nic nie pasuje . . Po to jest to forum .. umiesz czytać wykresy , komunikaty espi ? Każdy ma prawo tutaj wyrażać swoje opinie i pisać to co mu się podoba własne przemyślenia
mogłeś kupować a nie teraz płaczesz ze stacji przy peronie 2 hahahahhaha Ja tak jak kolega poniżej zgłoszę ciebie o narażanie firmy dobrego imienia i na fizyczne działanie na szkodę firmy, czekajmy na efekt twojego pisma i naszego powodzenia
co więcej dzieki analizie samy zleceń, chat gpt jest w stanie wyciągnąć wnioski , które człowiekowi umkną, przesypywana z koszyka do koszyka to nic innego jak manipulacja kursem pomiedzy podmiotami mającymi ze sobą powiazania. Badane sa komunikatory, polaczenie telefoniczne, lokalizacje gps urządzeń etc.
Wiec panie obserwatoR i wasza grupa. Zmowa jest karalna.
Oczekujcie poleconych w skrzynkach, macie 7 dni na ich odbior.
ja tak jak kolega poniżej zgłaszam ciebie o narażenie firmy na utratę dobrego imienia poprzez pisanie takich rzeczy i działanie na niekorzyść firmy, czekaj na pismo od prawników z odszkodowaniem powodzenia
Myślę że Twoje teczki miały by różne nicki. Też nazbierałbyś spory egzemplarz :) możecie straszyć. Każdy dokonuje samodzielnych wyborów. Ja za was przecież nie inwestuje :)