• Niedługo będzie ubrani po 5zł WYSTOMP a potem zjazd Autor: ~Szczery [213.134.160.*]
    Takie upały a wy zakładacie coraz cieplejsze palta
  • Re: Niedługo będzie ubrani po 5zł WYSTOMP a potem zjazd Autor: ~Socjo-gracz [178.235.190.*]
    Zdecyduj się na jeden konkretny poziom gdzie ludzie będą ubrani bo teraz sukcesywnie podnosisz poprzeczkę.
    Oczywiście będziesz cwaniakował jak wskoczy korekta (i to nie jedna po drodze) ale wiesz, że na tym to polega i sam będziesz dobierać bo nie wierzę ja, oraz pozostali tutaj, że tak sam z siebie, bezinteresownie dbasz o kapitał innych.

Zjedz snickersa
  • Re: Niedługo będzie ubrani po 5zł WYSTOMP a potem zjazd Autor: ~Fan_ciepłego_palta [37.47.249.*]
    To kopiuj - wklej. Pomimo upału na zewnątrz, konsekwentnie ubieram kolejne warstwy, jak tylko mam jakieś wolne środki. Zdecydowanie nie czuje tez, że przegrałem zycie, a co więcej mam wrażenie, że właśnie je wygrywam. Dziękuję, że martwisz się o nasze inwestycje, ale naprawdę nie trzeba. Najwyrazniej lubimy tracić pieniądze i jako ynwestorzy jak nas nazywasz, mamy prawo robic to tak, jak mamy ochotę. Zaakceptuj to i nas nie obrazaj. Pozdrawiam wszystkich Ynwestorów, tych ubranych i tych ubierajqcych się dalej
  • Re: Niedługo będzie ubrani po 5zł WYSTOMP a potem zjazd Autor: ~pablos [37.248.179.*]
    W styczniu będzie skowyt, oszalałych z zazdrości jak kurs będzie na poziomie 15-20 zł. Tyle już kiedyś był, a wówczas spółka nie miała takich kontraktów, partnerów biznesowych i tylu gier jak obecnie. No i nie płaciła dywidendy.
[x]
FOREVEREN 1,01% 3,00 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.