Govena Lighting S.A.. ul. Służewska 8-15. 87-100 Toruń. tel: 56 619 66 00 govena@govena.com czy taki jest kontakt do spółki w celu uzyskania informacji?
czy koś zna aktualny kontakt do relacji inwestorskich? proszę o udostępnienie
Dnia 2024-07-11 o godz. 18:12 ~odpowiedź napisał(a): > Dnia 2024-07-11 o godz. 14:14 ~Mateusz_Kowalski napisał(a): > > Wystarczy założyć wątek na forum w nagłówku umieść Caps Kockiem frazę NA HAKU > > > dlaczego spółka nie opublikowała raportu za 2023? > > kiedy zostanie zwołane WZA, które wybierze RN? > znasz odpowiedzi?
sprawiasz wrażenie zorientowanego w temacie spółki - znasz odpowiedzi?
Re: kontakt do spółki Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.19.*] 2024-07-11 14:14 Wystarczy założyć wątek na forum w nagłówku umieść Caps Kockiem frazę NA HAKU
Jaki ty kowalski jesteś mądry, inteligentny - tylko inaczej :-)))
Swoich wpisów również nie ogarniasz? Zachowałem wasze radosne wypociny z przed miesięcy. " Sprzedaj, sprzeda i(...) NA HAKU" a dlaczego? Bo spółka ma wyłączność mg na Polskę i już idzie nagonka że zrobią top 10 w Polsce? Ok 18 000 sztuk samochodów rocznie ???? Co daje ok 1,5-1,8 kapitalizacji????? Może jeszcze cię przeprosić?
Po pierwsze sprzed a nie "z przed" Po drugi dlaczego swoich wpisów mam nie ogarniać, poprawnie napisanych :-)))? Po trzecie skąd info o biznesie z MG? Po czwarte za i niby kogo mam przepraszać"?
I co jakieś wnioski z radosnych porad Caps Kockiem? Z kotowni kolego z kotowni lin Penga zapytaj albo Kowalskiego który robił fap fap do kilku redakcji w 2018