• Dlaczego? Autor: ~Ciekawski [159.205.132.*]
    ... Bankier blokuje publikowanie postów na tym forum? Czy moderator to członek spółdzielni naganiaczy?
  • Re: Dlaczego? Autor: ~RybiDetektyw [159.205.132.*]
    Dziwne, kiedy podpisywałem się jako Ricardo to posty nie przechodziły a jak podpisze się inaczej to nagle post przechodzi.
  • Re: Dlaczego? Autor: ~ModeratorToDrań [159.205.132.*]
    Teza z pierwszego posta została zatem potwierdzona.
  • Re: Dlaczego? Autor: ~Mareen [77.252.45.*]
    Spamujecie tu od 3 lat i moderator z automatu nie dopuszcza waszych wpisów. Pietrek to juz chyba całkiem zablokowany. A szkoda
  • Re: Dlaczego? Autor: ~tommo [83.24.174.*]
    Ostatnio miałem taki problem, że z znikały posty o tym, jak rodzinka kasowała wpisy na forum Steam o nieprawidłowościach w recenzjach. Wpisy były usuwane dosłownie sekundy po publikacji. Więc napisałem temat, że TkaninaSim ma nowego opłaconego moda i nie tylko przestały znikać nowe wpisy, ale nawet wrócił wcześniej usunięty :]
  • Re: Dlaczego? Autor: ~Piotr [46.15.112.*]
    Potwierdzam, moje wpisy też są blokowane. Przed cenzurowaniem naszych postów, Mareen napisał, że jego posty tez znikaja, żeby zbudowac narracje, ze nie tylko krytycy społki sa cenzurowani, ale i spoldzielnia.
  • Re: Dlaczego? Autor: ~Mareen [93.157.117.*]
    I kolejne teorie spiskowe godne pietrka. Ciesze się ze znowu cie odblokowali
  • Re: Dlaczego? Autor: ~Ricardo [159.205.132.*]
    Tommo, faktycznie niektóre moje wpisy właśnie wskoczyły w wątkach w których je pisałem, pomimo tego że po moim poście już było sporo innych postów napisanych.
[x]
SIMFABRIC 0,10% 2,00 2025-09-24 16:47:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.