• Ważne pytanie Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Dlaczego ani razu nie została podana cena tych transakcji ? Przecież w przepisach nawet jest że osoby zarządzające powinny podać każdy szczegół transakcji na akcjach a tutaj jak zwykle przepisy nie działają. Dlaczego ? O co chodzi ? Nawet wzmianki żadnej czy to wymiana czy darowizna czy jakiś aport. Nic oprócz liczby akcji.
  • Re: Ważne pytanie Autor: ~git_człowiek [5.173.166.*]
    Powiedz mi tylko jakie to ma znaczenie co to zmieni jak się tego dowiesz? chłop chce zakumulować jak najwięcej papieru żeby mieć przewagę przy decydowaniu to takie nadzwyczajne ?
    dla mnie to akurat pozytywny znak że osoba zarządzająca zbiera papier jak ktoś chciał oddać za darmo albo sprzedać po 5gr to już ich wewnętrzna sprawa
  • Re: Ważne pytanie Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Czyli to nie ma znaczenia nawet jak kupuje te akcje po 1 gr a kurs codziennie jest na minusie ?
    Oj chyba pory nie wytrzymują, kurs jest od dobrych paru mc w stałym przedziale cenowym więc nie wygląda jak by zrzucał
  • Re: Ważne pytanie Autor: ~Modrak [91.208.93.*]
    Kurs akcji wyjątkowo stabilny 0,52 - 0,55
  • Re: Ważne pytanie Autor: ~git_człowiek [5.173.164.*]
    IHMO stabilnie ale mam wrażenie że niektórzy to kupili po 10 k papieru i liczą że w 5 dni nagle wystrzeli na 150 zł za akcję i zostaną milionerami :D
[x]
CAPITEA -0,23% 0,43 2025-09-26 13:59:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.