• Ciekawe kiedy to odpali Autor: ~Plecak [188.33.232.*]
    Makulatura tania, odwrotne przejęcie... Kiedy strategia i jakiś komunikat?
    Mam trochę tego jeszcze więc nadzieja na odpał zawsze się tli.
  • Re: Ciekawe kiedy to odpali Autor: ~Hehe [77.111.246.*]
    Poczytaj ile trwają kolejne etapy to soe dowiesz
  • Re: Ciekawe kiedy to odpali Autor: ~Xxx [37.30.26.*]
    To nigdy nie odpali . Zrozumcie to
  • Re: Ciekawe kiedy to odpali Autor: ~Niewiem [188.33.241.*]
    Trochę cierpliwości. Tutaj panowie wiedzą co robią, na giełdzie papier dość długo, a że jest to też dla nich dobry interes to nie pozwolą utłuc kaczki co im złote jaja przynosi. Dogadają się, zrobią nową strategię. Może ngg przejmie ekipę z ngd co robi gry - tam że 30 osób pracowało nad portami itp więc szkoda do kosza wywalać i w sumie kto wie może tutaj coś zadziałają?
  • Re: Ciekawe kiedy to odpali Autor: ~pp [31.178.221.*]
    No tam to na walnym ogłosili, że rezygnują z gier i sam jestem ciekawy co z tymi portami i zespołem się stanie.
    Może faktycznie wrócą do macierzy ale kto ich tam wie co szefostwo ma na celu. Zakładam, że pomieszają pomieszają dogadają się i znowu będą robić tu robić jakiś perspektywiczny biznes. gdyby weszli z odwrotnym przejęciem i jakimś podmiotem w branży militarnej - to będzie się działo. Tym bardziej, że kolejna zimna wojna już trwa.
  • Re: Ciekawe kiedy to odpali Autor: ~Plecak [188.33.232.*]
    Też jestem zdania, że te klakiery nie dadzą sobie krzywdy zrobić, więc papier prędzej czy później odbije, żeby mogli zarobić.
  • Re: Ciekawe kiedy to odpali Autor: ~Jw [77.111.246.*]
    Zrobią to co zrobili z poprzednimi Spółkami poprzez cpar . Maja miejsce po ngg już bez konieczności robienia IPO.
    Tylko ten cały proces jest czasochłonny.
    Noe ruzumiem tez czemu ci co potracili na ngg siedzą tu i się zalą,atakują tych co przyszli grac tu pod O.P i podążaj za ceparem. Najpierw niech zainwestuj w naukę i nauczać ciąć straty nie będą musieli potem wisieć na forach i ujadać .
    To samo było na wcześniejszych spolkach które przeszły przez cpar.
[x]
MUNAR -5,91% 0,35 2026-05-18 14:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.