Dnia 2024-07-10 o godz. 16:35 prawnuk napisał(a): > koncesji
jakoś w tym znanym tu na forum wywiadzie wpadła mi w ucho chęć prezesa do dalszego tkwienia na styku prywatnego i państwowego, mam mocno kulinarne skojarzenia o konfiturach o smaku lodów czy odwrotnie, w dodatku "specjalistów" od tej "strefy cienia " jest mnóstwo, jakoś nie przekonał mnie że byłby w czymkolwiek wyjątkowy, no i te niecałe 30osób załogi, "potęga", nie ma to tamto
Dnia 2024-07-10 o godz. 17:16 prawnuk napisał(a): > Gość chyba liczy na dodatek kombatancki..... > Chyba, że ..... chce zachęcić ludzi do ewakuacji z firmy >
mam podobne wrażenia, facet próbował coś powiedzieć, tak, żeby nic zobowiązującego nie przekazać, coś w sam raz dla tutejszego forumowego utrapienia z wieloma nickami :P
Dnia 2024-07-10 o godz. 18:27 ~siateczka napisał(a): > Macie problemy. Zamiast kupić perspektywiczne spółki tkwicie na tyfusie bez perspektyw..
biedny siateczko, zamieniłeś "lata" z "trzymania akcji latami" na "tkwienie" ale to dalej to samo, dlaczego uważasz, że ktokolwiek o zdrowych zmysłach "trzyma akcje latami" czy, jak teraz napisałeś, "tkwi", bo sam tak robisz? no i drugie, co ci dają te twoje "prowokacje" tutaj, skoro jak twierdzisz, nie masz akcji Stx i nie chcesz mieć? po co ci dziecinada z "tyfusami", "gniotami" i podobnymi? wciąż nie potrafisz wyrażać się jak dorosły człowiek?