Syake lecinale do góry, bylo 20 groni oitem bylo 50 gronie a potem i 1,6 pln!! Tak po wzrostach jest korekta i konsolidacja. Czekam na ostateczny ruch, koszyki ustawione.
ty asd a to nie jest tak ze te ostateczne koszyki miales ustawione pietro wyzej? pamietasz jak pytales kto dal sie wyleszczyc i mowiles ze zrobiles ostateczne zakupy?
Tak apmeitam i zeszlo, wiec zbiwrmay jeszcze więcej chociaz srwdnia zakupu rośnie to i tak jest dobrze bo nie sadzilismy, ze uda siebkuoic oo tak promocyjnej cenie.
a i jeszcze jedno DCA nie ma nic wspolnego ze skupiwaniem na dołkach ale ty nie masz o tym pojecia tak samo jak o analizie technicznej co pokazywales pod nickiem ass juz kilkadziesiat razy.
Poducz sie troche na temat DCA a przedewszystkim przestan naganiać tutaj
- czy polega na skupowaniu akcji w stalych odstepach czasu niezaleznie od kursu akcji
- czy polega na skupowaniu akcji na dolkach co ty robisz a przynajmniej tak piszesz tutaj od poltora roku chociaz ja i tak nie wierze w zadne twoje slowo
Misiu jeszcze jedno bo siedzicie tutaj ze Sfinksem długo , wszyscy już zostali ostrzeżeni przed tą spółkę czy jeszcze kogoś musicie ostrzec ha ha zawiadomienie do prokuratury i KNF złożone ha ha
może zejdzie ja dołków nie łapie bo nie mam szklanej kuli , Misu za to ma i wie co będzie bo jest od właściciela pralki . Gdyby nie brał scenariusza , że zjedzie to nie ustawiałbym koszyków na pułpach poniżej 60 groszy ale jeśli nie zejdzie to kupię i na wyższych poziomach a potem zostawię i niech leżą i sprzedam na zupełnie innych poziomach niż teraz te promocyjne
ha ha "faktycznie tak napisałem: , no tak zapomniałem dzięki temu , że wiesz kiedy są dołki to możesz zastotować DCA ha ha ha ha chłopie skoro wiesz kiedy są dołki to czemu siedziesz na forum zarabiając 5 groni od posta pownieneiś być już milionerem i być na wakacjach ale produkuj się produkuj 5 goni od posta wpada
Tez mialem wyżej ale w czym to przeszkadza? Stosujemy DCA i zbieramy proste Misiu kolorowy, kiedys aie tego nauczysz. Na początek musisz rozróżniać bankrut ów prawdziwych od oakzji dekady. Kosze ustawione ponownie ale jezzcee większe bo i obrót jakos taki sie zrobił