Z sesji na sesje będą coraz to mniejsze obroty. Jak ktoś się bawi w ten cyrk dla 5% zysku to powodzenia. W pewnym momencie nastąpi odcięcie i dystrybucja, a w tedy na dzień dobry strata -10%. Równie dobrze można wrzucić kasę do kibelka. Efekt będzie podobny :)
Zwieszenie notowań czego? Spółki Mentzen? W życiu tego nie kupię!! Panu Mentzenowi to gratuluję zarobku. Bardzo dobrze wykorzystał swój wizerunek i zasięgi. Jestem 17 lat na GPW i w takie wirówki nie wchodzę. Dla mnie liczą się fundamenty, Czasy gdzie wchodziłem w takie twory dla mnie to przeszłość i lekcja pokory. Ty sobie tam graj, a jak dorośniesz to zrozumiesz o czym napisałem na tym wątku. Drogą do sukcesu na GPW i nie tylko jest wyciągać wnioski z odbytych lekcji pokory, porażek. Powodzenia życzę oraz by nauka nie poszła w las.
Kurs zgodnie z przewidywaniami. Z resztą wystarczyło spojrzeć na wskaźniki c/z, c/wk. Niektórzy za jakiś czas zrozumieją, chyba ...? Bardzo ładna dystrybucja. Na spokojnie, bez nerwów by nie wywołać paniki.