Ok to widziałem. Myślałem, że może jest jakieś potwierdzenie oficjalne, ale jeśli faktycznie ogłoszą to może to i lepiej, że na razie oficjalnie nic nie ma, bo jest pod co zbierać. Gorzej jak nie ogłoszą xddd!!! Ale tu i tak dla mnie kurs jest niedoszacowany.
Na ten moment to utopijne ale jak pokazuje historia spółek z gamingu możliwe. Tu rekord kursu to 27 pln jakoś po premierze Reala 1. Miał peak 1148. Teraz oczekiwania rynku są większe. Ale dwie gry z potencjałem w drodze. Jeśli Real i Dm miałyby peaki ponad 2 tys albo lepiej to kapitalizacja ok 150 mln realna a to da kurs 30.
27 PLN było tylko wtedy było dużo mniej akcji.Obecnie 27 to dużo większa kapitalizacji.Wszystko będzie zależeć od peaku.2 k nie załatwia sprawy ale przy RP3 to absolutne akceptowalne minimum natomiast DM to 10 k powinno być
Przy 10k mając inne gry w drodze powinno być więcej kap niż 150 milionów jak dla mnie. Ale Real to czarny koń zobacz ile dodatków Paradox do swoich gier sprzedaje. Masz rację było mniej akcji dlatego pisałem, że peak musi być kilka tys by wrócić do takiego kursu ale teoretycznie to możliwe. Jeśli peak pobije Reala 1 to i tak tu się będzie zarobionym o ile ktoś nie wisi na dużym haku.
Zazwyczaj ludzie na gamingu uciekają z akcji przed premierą.Tutaj jest o tyle ciekawie że jeśli uciekną a RP3 nie okaże się gniotem to ich odetnie przed DM.Z tego co zrozumiałem i co sugerowaliśmy Stępniowi podczas produkcji gier to Rp3 będzie niejako prologiem DM czyli mam nadzieję że będzie zdobywanie kosmosu a tam dalej będzie kontynuacja czyli DM.I tutaj kolejny dublet bo kto kupi RP3t to pewnie zagra w DM.A kto kupi DM to z ciekawości kupi RP3.Do tego dochodzą mody.Kolega Vacarius próbował zrobić nowe gry na modach jednak jak stwierdził RP2 była takim gniotem że musiałby napisać całą grę od nowa i dopiero pod nią robić moda.Wszystko to napisałem zakłada że gry będą dobre i chwycą na rynku.RP3 poprawi też zdrowie naszego kolegi bo jeżeli zajmie się modami to może zapomni o piciu.
Pisząc te same brednie od 7 zł jesteś bardzo mało wiarygodny. Odcięcia przewidywałeś już chyba na każdym możliwym poziomie. Każdy wie że juju nie zrobi ciekawej, dobrze sprzedającej się gry dlatego próbujesz pompować balonik żeby wyskoczyć przy pierwszej porządnej podbitce nagonie
Teras to inna sytuacja. Mam fkoncu ludzi do robienia gier. Do tej pory nie mieliśmy zespołu. Przejęliśmy ludzi z dośfiatczeniem światowym. Teras to na szczyty lecimy jak muwilem. Bendzie 30 pln w pszeciongu 4-pienciu miesięcy.
I może wznowimy kultowom serię Kursk II i Covid II . I ftedy bendzie wyszcza w kosmos. A DM to tylko filmik zrobiliśmy a gra nie jest ciekawa i chyba po 10 latach włożymy jom do sedesu.
Mialem szczęście.Zmieniłem pracę rok temu i trafiłem na środowisko graczy.Czasem nie rozumie o jakich grach i ich bohaterach oni mówią ale…..na moją prośbę obejrzeli wszystko o DM i bardzo dobre oceny wystawili tym materiałom.Grafika super.Fabuła,rozwinęta gra.Skończyło się to tym że pozakładali konta maklerskie i właśnie pakują za co mogą akcje Jujubee.