• Akcje imienne Autor: ~Logan [79.184.247.*]
    Ludzie co za głupoty wypisujecie. Spokojnie o kurs. Darowizna dotyczy akcji imiennych, nie notowanych na rynku
  • Re: Akcje imienne Autor: ~Goldman [46.112.80.*]
    Przykre, ale prawdziwe że spółdzielnia udająca nieuków cały wieczór wczoraj hejtowała darowiznę, udając że nie wie co to są akcje imienne: https://businessinsider.com.pl/gielda/czym-sa-akcje-na-okaziciela/jwynkje
    Jak widać na papierze są świadomi Inwestorzy, którzy zebrali zabawki po 49+ i czekają cierpliwie dalej, zwłaszcza na raport za 2 q który pokaże przychody z kosztów poniesionych zaliczkowo w 1 q i może parę innych ciekawych zdarzeń z życia firmy. Bo nikt mi nie wmówi że Prezes kupił sobie specpompę do czyszczenia instalacji przemysłowych aby jeździć po polskich wsiach i lać wodę w OSP. Spokojnie na Was patrzę i wybieram tanio papier, ale to mój wybór, a Wy róbta co chceta.
  • Re: Akcje imienne Autor: ~Dexter [193.25.251.*]
    Zabrali po 49 groszy i wystawili po 60 groszy. Na tej spółce są same groszołapy, bo i taki zarząd.
  • Re: Akcje imienne Autor: ~Goldman [46.112.102.*]
    Rozumiem że jesteś jednym z nich?
    Jestem groszołapem, bo nie ufam społce na tyle, żeby się porządnie obkupić i trzymać. Mojej strategii na tę spółkę w szczegółach nie ujawniam.
    Rozumiem, że jesteś wielkim, bogatym spekulantem, Goldman. Ja jestem groszołapem, bo tej spółce nie ufam i taką mam na nią strategię.
  • Re: Akcje imienne Autor: ~Dupa [146.70.18.*]
    Teraz nie wNarto brać TERMOEXPERT wyniki takie sobie arkusz dziurawy jak ser, wszystko wskazuje naNN to, że kurs nie będzie rósł
  • Re: Akcje imienne Autor: ~rhmbt [104.129.56.*]
    W tym tygodniu raczej korekta na Columbusie i Sunexie to samo TermloExlpert Plure też jeszcze może spaść
[x]
POLMAN 0,00% 0,43 2026-03-25 10:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.